Şimdi Ara

Mozilla Firefox ile DH'de Hata Raporu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Sıkı bir DH takipçisi olarak bir sorunum var. Bu sorun 2,3 hafta önce başladı. Mozilla Firefox ile siteye girdiğim zaman sayfa yüklendikten sonra hata raporu veriyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. Bu herseferinde oluyor. Başka hiçbir sitede bu problem yok. Ayrıca Opera, IE gibi tarayıcılarda bu sorunu yaşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

• Aldığınız hata raporunu buraya yazar veya ekran görüntüsünü koyarsanız programcı arkadaşımız durumu inceleyecektir.
  • Buyrun bu ana mesaj ;

Bu da ayrıntısı ;

• Firefox için kurmuş olduğunuz herhangi bir eklenti sebebiyle sorun çıkıyor olabilir. Mevcut eklentilerin tamamını deaktif hale getirip tekrar deneyebilir misiniz? Aynı sorun devam ederse Firefox'u tamamen kaldırıp son sürümünü tekrar yüklemenizi önereceğim. Size özel bir durum sanırım çünkü kimseden buna benzer bir şikayet almadık.
  • Benzer sorunları bende firefox ile yaşıyorum. Bende çökme hatası çıkmıyor ama firefox 3-4 sn'liğine kilitleniyor. Daha önce bir sorun yaşamıyordum ama son 1 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum. Herhangi bir eklenti kurulu değil ve firefox'un son sürümünü kullanıyorum. Umarım benden kaynaklanan geçici bir sorundur ama benzer sorunları yaşayanlar varsa forumla ilgilenen programcı arkadaşların gereken çalışmayı yapacağına inanıyorum.
  • musAKka'nın da dediği gibi sorun büyük ihtimalle kurmuş olduğunuz eklentilerden birinden kaynaklanıyordur. Foruma sürekli firefox ile girerim, bahsettiğiniz tarzda bir hata ile hiç karşılaşmadım.
  • Yardım için teşekkürler. 1-2 eklentiyi kaldırarak denedim şu anda fazla sekme açmayınca bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.