Şimdi Ara

Mozilla Firefox klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firefox belli bir süredir kitlenmeye başladı sorun şöyle ki klavyeyi kullanmadan istediğim gibi gezinebiliyorum fakat google vs bi yere klavyeden yazı yazmaya çalıştığımda en doğrusu klavyeye dokunduğum anda firefox kitleniyor ve düzelmiyor ta ki pc yi yeniden başlatana kadar da her seferinde kitleniyor. Bilgisayarda başka bir programda falan bu sorun yok sizce sebebi ve çözümü ne olabilir?

• Az önce aynı şey başıma geldi. Normalde Chrome kullanıyorum, çok nadir Firefox açıyorum. Yine Firefox'a işim düştüğü bir andı, v19'dan bir sürüm öncesiydi. Yükseltme uyarısı aldım. Yükselttim ve şu an klavye çalışmıyor. Tıklayarak gezebiliyorum ama Firefox'ta klavye kesinlikle çalışmıyor. Başka bir uygulamaya geçiyorsum, problem yok.

İyi çalışmalar.

EK: Makinayı yeniden başlattım. Yaklaşık 1 saattir çalışıyorum problem yok gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 1 Şubat 2013; 20:17:08 >
  • Evet restart atınca düzeliyor belli bi süre güzel gidiyor ama bu çok ilginç bir sorun update mi istiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mozilla firefox yükledim fakat klavye de hiç bir tuş çalışmıyor ama tab tuşu çalışıyor yazı yazılmıyor bir türlü çözemedim pc den kaldırıp tekrar yükledim fakat olmlu bir sonuç alamadım çaresini bilen varsa lütfen yardım etsin :(
  • mozilla firefox yükledim fakat klavye çaly?myyor tab tu?u çaly?yyor sadece yazy yazylmyyor sayy girilmiyor kaldyryp tekrar kurmayy denedim olumlu bir sonuç alamadym umarym teknik bir sorundur bilen varsa lütfen yardym etsin :(
  • mozilla firefox yükledim fakat klavye çaly?myyor tab tu?u çaly?yyor sadece yazy yazylmyyor sayy girilmiyor kaldyryp tekrar kurmayy denedim olumlu bir sonuç alamadym umarym teknik bir sorundur bilen varsa lütfen yardym etsin :(
     Mozilla Firefox klavye sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome çözünürlük sorunu
    11 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.