evet arkadaşlar birkaç gün içerisinde bilgisayara format atıcam. sizce hangisini yükleyim? teşekkürler.
chrome daha beta aşamasında şimdilik mozilla yükle bence
İkisinide kur Ben Firefox, Opera, Safari ve artık Chrome kullanıyorum. Sonuçta bir seçim yapman gerekmiyor. Hepsini kur, istediğini kullan
Ben birçok sebepten dolayı Firefox ve IE kullanmaktayım. Hangi web tarayıcısını kullanırsanız kullanın, IE nin her zaman elinizin altında olması gerekiyor. Bunun dışında Bu ikiliye Chrome eklemek için bir sebep göremedim. Yine de Chrome un çok hızlı olduğunu itiraf etmek gerekir. Firefox falan halt etmiş derecesinde hızlı Chrome. Görsellikte gayet hoş Chrome'da ama işlevsellik her zaman daha önemli beni için.
Kur Tabi 2sinide Ne Zararı Olcak ki
Eklentiler dolayısıyla Firefox diyorum. Chrome daha test aşamasında. Bende IE, Opera, Chrome, Firefox kurulu; canım sıkıldıkça birisini kullanıyorum.
Chrome beta versiyonunu denedim ve ben böyle hızlı tarayıcı görmedim Firefox ve chrome gözümde bir numara olacak eminim ama önce şu chrome'nin full versiyonu gelsin bi bakalım
bugün denem fırsatım oldu. Chrome gerçekten çok hızlı sekmelerın taşınması çıkarılıp birleştirilmesi çok hosşuma gitti. bide google arama motoruyla uygun çalışıyor oda çok güzel. Bundan sonra rahatlıkla kullanabilirim
chrome full olana kadar beklemek lazim simdilik bazi sitelerde problem cikariyor. Ama eminim google bunlari da en kisa zamanda cozecektir. Ben begendim acikcasi ama simdilik firefox a devam
Hangi sirket nasil bir browser yaparsa yapsin, Firefox kadar kullanisli ve son kullaniciya yonelik olamaz, cunku firefox kadar acik kaynak yazari olan baska bir kurum yok. Dolasiyla, firefox'un varsa, hersey mumkun ...
Chorome sade ve hızlı bunu kabul etmek lazım ama Firefox u yakalaması için daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Tabii google ın gücünü göz ardı edemeyiz, bence bundan sonra şartlar eski tarayıcılar için daha çetin.
Beta sürümle firefoxu karşılaştırmak çok yanlış...
Firefox varsayılan olarak dursun deneme ve alışma aşamaları içinde choromu kurabilirsiniz...
öyleyse firefox....
peki arkadaşlar teşekkürler
Ben firefox yerine beta chrome'u tercih ederim. Geçen yine çöktü bu sefer tarayıcının hafızasında tuttuğu tüm üyelikler şifreler ıvır zıvır sıfırlandı. Hadi o neyse birde tekrar hafızasında tutmuyor şifreleri şu anda. Ben de sinirlendim sildim. Opera kurmuştum o da bence pek iyi değil derken hakikaten de bu chrome çok hoşuma gitti
benm icin en onemli sey hız oda firefoxda yok chromeda var google da arama yapıyo kendinden bide stabil calısıyo beta olmasına ragmen En çok ziyaret edilenler ozelligide guzel yaklasık 2 aydır kullanıyorm bence su an olmasada ilerde 1 numaralı olcak web tarayıcısı eklentileri cıkınca
Bence en hızlısı Google Chrome 10.0.648.151 beta arkadaşlar. Çoğunda çerezler kapalı. Bunun yüzünden bazı sitelere giremiyoruz. He bide Siz Firefox full diyorsunuz ama 4 beta 11, rc'ye (deneme adayına) çıktı.Full betayı kaldırdılar.
Hort:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme