Şimdi Ara

mozillada sık kullanılanlar nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mozilladaki sık kullanılanlar nerede saklanıyor bitür lü bulamadım

• bookmarks kısmında...ctrl+d ile istediğin sayfayı ekleyebilirsin
  • hayır diskte hangi klasörde?
  • Benim bildiğim manage bookmarks ile export veya import komutu ile istediğin bir klasörde kendin saklayabiliyorsun..bunu otomatik olarak kendisi yapıyor mu bilmiyorum..
    Biraz bakındım bende bulamadım.
  • alooooooooooo
    bilen yokmu

hani herkes mozilla kullanıyordu
  • "yer imleri" diye bir sekme koymuşlar. valla ben böyle beğenmedim. ie explorede bu olay daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaotika -- 4 Şubat 2005, 19:17:10 >
  • arkadasım bende mozılla kullanıyorum ama bende bulamadım bı turlu bence opera cok guzel bı browser
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C:\Documents and Settings\**SENİN_USERİN**\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\default.f9j

Sondaki isim değişebilir ama orda tek bi klasör var içinde bookmarks.htm ve bookmarks.bak

kullanmak için manage bookmarks tan import demen yeterli...
  • Bende arıyordum da yeni versiyonunda yukarıdan toolbar şeklinde hızlıca gitmek için de : yer imleri(Ctrl+Shift+B) seçeneğine tıklayıp oradan yer imi araç çubuğu ve göster diyoruz.Buraya kadar tamam Buradan sonra da aynı şekilde yer imlerine giriyoruz kaydettiklerimizden istediğimizi sürükleyerek koyuyoruz.
  • 10 senelik konu hortlamış :)

bende aloooooo demişim ya ))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.