Bildirim
mp 3çaları harika vede kapaklı olup simbian olan telefon aranıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: tyesto
arkadaşlar böyle bir model mevcut mu aslında şöyle de denebilir sony ericson w710i gibi olucak ama en azından bi r 6600 kada yavaş dahi olsa simbian olucak böyle bir model olup kapaklı olan telefon var mı ?
nokia 6290 daha satışa çıkmadı ama bence yaz sonlarında satılıcaktır
nokia n71 var gerçi w710. gibi kibar değil ama çokte büyük değil
nokia 6260 var gerçi eskidi artık modası geçti
nokia n93 var çok kaba beyenmezsin sanırım
benim bildiğim telefonlar bunlar... -
Symbianli ve kapakli Himmm
Nokianin N71 ve Panasonic ait eski bir model vardi ancak muzik konusunda basarili degiller.Asagida fotograflarini gordugun Nokia modelleri var.Fakat biraz beklemen gerek yurt disinda cikti bu iki model ancak Tr de henuz cikmadi.Her ikiside muzik telefonu ve symbianli.Ayni zamanda 3.5mm kulaklik girisine sahipler.
Nokia N76
Nokia 6290
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 17 Mayıs 2007; 15:27:28 >
-
çok sağolun arkadaşlar cevaplar için bir sorum olucak yurtdışından bu telefonu alma imkanım yok mu beklemekten bıktım da birde bu n76 gelme tarihi yaz sonu felan demişsinde yaz sonundan kastın eylül mü oluyor -
N93 doğru tercih olur -
MP3 çaları harika olan kapaklı Symbianlı bi telefon yok. Ses kalitesi çok iyi olan telefonlar genellikle düz tasarımlı. Ama N71 iyidir -
N76 yi test ettinmi sesini biliyormusun ki ses kalitesi iyi kapakli symbian modeli yok diyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Nokia-fun
MP3 çaları harika olan kapaklı Symbianlı bi telefon yok. Ses kalitesi çok iyi olan telefonlar genellikle düz tasarımlı. Ama N71 iyidir
-
symbian ne amaçlı kullanıcaksın bilmiyorum ama sony ericssonun modellerine bakabilirsin java program ve oyun yüklenebiliyor msn opera mini ve benzeri mp3 kaliteside iyidir -
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive
N76 yi test ettinmi sesini biliyormusun ki ses kalitesi iyi kapakli symbian modeli yok diyorsun.
quote:
MP3 çaları harika olan kapaklı Symbianlı bi telefon yok. Ses kalitesi çok iyi olan telefonlar genellikle düz tasarımlı. Ama N71 iyidir
Peki arkadaş 1.500 YTL'yi N76'ya verecek mi? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive
quote:
Peki arkadaş 1.500 YTL'yi N76'ya verecek mi?
Versin veya vermesin bu senin ezbere konustugun gercegini degistirmez.Topigi acanin sosyo ekonomik yapisini hadi anladin diyelim.Kapakli symbianli ve ozellikle muzik icin dizayn edilmis bu modellerin sanki performansini biliyorsunda, guya topigi acanin alim gucunu tahmin edip yok diye kestirip atiyorsun.Boyle olsa bile bu kisiye fiyati goz onune alip istedigi ozelliklerde telefon yok deme hakkin yok.Yurt disinda 750-800 ytl ye satilan cihaz Turkiyede de bu seviyelere geldigi zaman almayi dusunemezmi.Laf seninkisi,ezbere konusmaktan baska bir sey degil.
-
MaSSive'in de gösterdiği gibi 6290 dediklerine uyuyor. Mp3 çaları ne kadar harika bilinmez ama 3D ses destekli çift stereo hoparlör bulunuyor. İşlemcisi de 369 mHz. Yani 6600'dan kabaca 3 kat daha hızlı. En güncel Symbian işletim sistemi var.
Yalnız şöyle bir sorun var ki, telefon Türkiye'de satılmıyor. Ama GSMArena'da telefon hakkındaki yorumlarda Yunanistan'da satııldığını ve fiyatının ~350 Euro kadar olduğunu okumuştum.
Acil değilsen beklemeni tavsiye ederim... -
Bildiğim NokiaN76 var ama şuan piyasada yok ama internetten bulursun -
quote:
Orjinalden al�nt�: MaSSive
quote:
Orjinalden al�nt�: Nokia-fun
quote:
quote:
MP3 �alar� harika olan kapakl� Symbianl� bi telefon yok. Ses kalitesi �ok iyi olan telefonlar genellikle d�z tasar�ml�. Ama N71 iyidir
Peki arkada� 1.500 YTL'yi N76'ya verecek mi?
Versin veya vermesin bu senin ezbere konustugun gercegini degistirmez.Topigi acanin sosyo ekonomik yapisini hadi anladin diyelim.Kapakli symbianli ve ozellikle muzik icin dizayn edilmis bu modellerin sanki performansini biliyorsunda, guya topigi acanin alim gucunu tahmin edip yok diye kestirip atiyorsun.Boyle olsa bile bu kisiye fiyati goz onune alip istedigi ozelliklerde telefon yok deme hakkin yok.Yurt disinda 750-800 ytl ye satilan cihaz Turkiyede de bu seviyelere geldigi zaman almayi dusunemezmi.Laf seninkisi,ezbere konusmaktan baska bir sey degil.
ADAM TAVSÄ°YE Ä°STÄ°YOR SÄ°Z TARTIÅIYONUZ YAA
-
quote:
Orjinalden alıntı: mujim_007
quote:
quote:
quote:
quote:
MP3 �alar� harika olan kapakl� Symbianl� bi telefon yok. Ses kalitesi �ok iyi olan telefonlar genellikle d�z tasar�ml�. Ama N71 iyidir
Peki arkada� 1.500 YTL'yi N76'ya verecek mi?
ADAM TAVSÄ°YE Ä°STÄ°YOR SÄ°Z TARTIÅIYONUZ YAA
mujim_007 bu durumda beni uyaracak en son kisi sensin.Topigi bastan sona oku bakalim kim ne tavsiyede bulunmus,ben niye boyle yazmisim bunu idrak et,daha sonra Hpm-70 kulakligin K790 modelinde kullanmak icin ceviriciye gerek olmadigini ogren ondan sonra ne yazacaksan yaz.Yaziyorsanda mantikli seyler olsun.Laf olsun diye ezbere yazma.
-
kapağı falan bi kenara bırakırsak illa symbian isteniyorsa 6630 un fiyatı uygun gibi..
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=16
bide bunların music edition olanları vardı, hazır ucuzlamışken bi tane bulup almak lazım...
kapaklı olarak panasonic x700 var..,
x700 ün ses konusundaki performansını kullandığı diğer k790, n80 gibi telefonlarla mukayese ederek açıklayabilecek revolver40 hocama bırakıyorum.. -
@face1tr,
Panasonic X700 kodlu cihazın sesi gerçekten de harika. Bass ve tizler kesinlikle belirgin. K790'ın hoparlöründen daha belirgin, bundan emin olabilirsiniz.
N80'e gelince...
N80'in hoparlör sesi gerçekten de çok yüksek. (k790 ve x700'ü geçer); fakat kalite olarak bakarsak olaya şöyle bir sonuç çıkarayım sizlere:
Tiz ve kaliteli seslerde : k790
Yüksek, orta kalite (basslar hafif belirgin) seste : N80
Bass ve tizin dengeli olduğu, kaliteli, yeterli seste : X700
-
sanırım sadece dış hoparlör olarak karşılaştırdın, kulaklık performansı olarak..?
bu arada en son(1,5 -2 yıl oldu sanırım ) x700 e kulaklık bakıyordun,
hatta ben zamanında 2,5 mm kulaklık ankara da bakıp haber verecektim. o dönem baktığımda bende bulamadım.. ama istersen kesin olmamakla birlikte artık bulabilirim. 2,5mm orjinal e398 kulaklıkları var, ses kalite olarak tatmin edici fakat asıl önemlisi ses yüksekliği çok iyi.. şekli rengide x700 e bu kadar uyumlu olabilir.
bide okuduğum bazı yorumlarda symbian telefonlar içinde n91 dışında en iyi kulalık performansını 6630 veriyormuş ?!? 6630 da mesela benim e61 de yaşadığım ne kadar kalite kulaklık taksanda ses yüksekliğinin tatmin etmemesi sorunu yok(muş). ?! -
X700 eşimde vardı ve onu satıp w700 aldık
O nedenle kulaklık deneyemedim hiç ama Sennhesier cx300 kulaklıkla N80 daha fazla ses veriyordu ve verdiği seste bass ve tizler güzeldi.
K790 da zaten o kulaklıkla "w" serisi sesini veriyordu. -
Hocam K790i ve Walkman serisi arasında ne yazık ki ses farkı var. Mega Bass desteği Cyber-Shot serisinde bulunmuyor. Onun dışında netlik, tiz, bassların bozulma oranı Walkmanlerde daha az
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- pwm dimming nedir
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X