biz sadece seçme bir album yapcaz. 125 gb mp3 vardır doğrudur ama bunların hangi birini dinleyecen . herkesin bazı favori parçaları vardır ya işte biz onları toplayıp cdlere cekeceğiz. yoksa 200 gb mp3 olmuş bişiy ifade etmiyo. tamamen seçme parçalar olacak.
mkemal: olur baba sadece parçaları mı download edeceksin ? cdye cekimleride yapabilirsen çok iyi olur.
+1 erte he neyse şı iş hallolsun istekleri alalım :-)
mkemal senden cevap bekliyoruz.
mkenal nerelerdesin yaf millet bu arada kuzenimi ikna etmeye çalışıyorum eğer olursa 256 k adsl ile indiricem bilginize gelişmeleri yazıcam buraya
arkadaşlar mkemal_mka@hotmail.com istekleri bekliyorum......yalnız yaklaşık bir cd lik seçerseniz sevinirim parça parça olmasın..kargoyla her yere gönderilir.amme hizmeti olsun para istemez....ewet ilk istekleri bekliyorum elime geçtikten en fazla bir hafta içinde adreste..
ben yukarıda yazmıştım
[Deleted by Admins]
:))
[rockbnd] anlaşılan çok sıkı bir arşiv olacak [djsm] [gitar] [krl] ama MJ az, insan biraz Kin' of Pop'tan atar yaæew. [bgstr]
bahadır ve romanart : topici iyi okumamışsınız herhalde. bizim burda yapmak istediğimiz <font color='red'>favori mp3 ler </font id='red'>i toplayıp bir arşiv yapmak. yoksa elinizdeki mp3lerin bizim için önemi yok. daha öncede söyledim, elinizde 200 gb lık mp3 arşivi olabilir. mühim değil.
sadece sevdiğiniz parçaları buraya yazın. yazdığınız mesajlar çok fazla yer kaplıyor. onları temizlerseniz sevinirim. sadece sevdiğiniz favori parçaların isimlerini yazın. yazdığınız parçaları arkadaşın biri toplayacak .çoğalttıktan sonra isteyenlere kargoyla yollayacak.
Madonna-frozen Loreena mckennith-santiago Enya-only time Era-ameno Dido-hunter Dido-thank you Soundtrack-rocky Cranberries-zombie Final countdown Shania twain-ka ching Tatu-30 minutes bob dylan- one more cup of coffee lisa gerrard-now we are free
benim favorilerim bunlar. yetmezse devamını da eklerim.
xeo : sendeki listede kaç parça var ? ordanda faydalanabiliriz.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erte</i> <br />bahadır ve romanart : topici iyi okumamışsınız herhalde. bizim burda yapmak istediğimiz ,<font color='red'>favori mp3 ler </font id='red'>i toplayıp bir arşiv yapmak. yoksa elinizdeki mp3lerin bizim için önemi yok. daha öncede söyledim, elinizde 200 gb lık mp3 arşivi olabilir. mühim değil.
sadece sevdiğiniz parçaları buraya yazın. yazdığınız mesajlar çok fazla yer kaplıyor. onları temizlerseniz sevinirim. sadece sevdiğiniz favori parçaların isimlerini yazın. yazdığınız parçaları arkadaşın biri toplayacak .çoğalttıktan sonra isteyenlere kargoyla yollayacak. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
excuse me!
[frndsp]
Michael Jackson - She's Out Of My Life Michael Jackson - Don't Stop 'Til You Get Enough Michael Jackson - Thriller Michael Jackson - Beat It Michael Jackson - Billie Jean Michael Jackson - Bad Michael Jackson - Liberian Girl Michael Jackson - Dirty Diana Michael Jackson - Smooth Criminal Michael Jackson - Jam Michael Jackson - Heal The World Michael Jackson - Black Or White Michael Jackson - Dangerous Michael Jackson - You Are Not Alone Michael Jackson - Childhood Michael Jackson - 2 Bad Michael Jackson - HIStory Michael Jackson - Little Susie Michael Jackson - Smile Michael Jackson - Earth Song Michael Jackson - They Don't Care About Us Michael Jackson - Stranger In Moscow Michael Jackson - Ghosts Michael Jackson - You Are My Life Michael Jackson - Don't Walk Away Michael Jackson - You Rock My World Michael Jackson - Butterflies Michael Jackson - Speechless Michael Jackson - Unbreakable Michael Jackson - Heartbreaker Michael Jackson - Invincible
Linkin Park - In The End (The One soundtrack) Nickelback ft. Aerosmith - Hero Nickelback - Someday Nickleback - How You Remind Me Nickleback - Too Bad Gladiator Soundtrack - We're Free William Wallace - Braveheart soundtrack Reamonn - Super Girl >>> [krl]
[gitar][rockbnd][djsm] [spr]
teşekürler . eğer ilave yapmak veya çıkarmak isterseniz aynı metin üzerinde yapın . çoğaltacak arkadaşın toplaması daha rahat olur. birde michael jaksonın albumu desen daha rahat olurdu. elbette hepsini seviyorsundur ama bunların içinden 3-4 favori parçanı yazarsan daha iyi olur.ok? sen tam bir albumu yazmışsın.
chris de burg-when i think of you chris de burg-lady in red rob zombie-this is new **** rob zombie-bad blood danni minoque-put on needle on it nirvana-love buzz nirvana-teen like spirit scorpion-still loving you limp bizkit-rollin
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erte</i> <br />teşekürler . eğer ilave yapmak veya çıkarmak isterseniz aynı metin üzerinde yapın . çoğaltacak arkadaşın toplaması daha rahat olur. birde michael jaksonın albumu desen daha rahat olurdu. elbette hepsini seviyorsundur ama bunların içinden 3-4 favori parçanı yazarsan daha iyi olur.ok? sen tam bir albumu yazmışsın. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hepsi değil hepsi olsa, bir sayfa sürer genele cıstak ve çılgın
hepsini yapan varmı
arkadaşlar liste gelmedi ama bu yazdıklarınızın hepsi var.....
Elimde bir çok dj'in live setleri mevcut. İlgilenirseniz msg atın...