Bildirim
Mp3 bölümü eklemek istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: antonio206
arkadaslar ben siteme mp3 bölümü eklemek istiyorum.Fakat site üzerinden yönetebilen bir portal var mı.Sadece mp3 için.İçinde yerli yabancı die ayrılacak ve top 20 falanda olacak.Böle bir şey nereden bulabilirim.Asp içerikli sitem o yüzden asp veya html...
-
burada sputnick diye bi arkadaş var onun yazdığı scripti çok tavsiye ederim asp indirde var zati
bide zogi indir bu ondan az daha gelişmiş -
hımm aspindire baktım ama bulamadım -
paraylada satın alabilirm bi mp3 bölümü yapmak istiyorum siteye site üzerinden yönetilebilen bi tane lazım bana -
evet.aynen. PHP olan Mp3 site script bilen var mı? -
oooo çok var hepside warez -
abi bana asp lazım php değil nereden bulabilirm
bide bi kaç tane buldum ama siteye eklediğimde mp3 ekle dediğimde hata veriyor -
<iframe marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" frameborder="0" width="302" height="112" border="0" src="http://www.mp3hane.com/yabanciuye.asp"></iframe> işte san güncel top 5 yabancı listesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X