Şimdi Ara

mp3 çalar alacağım ama yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir mp3 çalar alacagım.düşündügüm modeller cowon f2,u3,samsung z5,ipod nano....bu modeller arasında f2 agır basıyor ama mp3 çalarlar hakkında pek bilgim yok....nasıl bir playerdir bu önerirmisiniz...diğerleriyle ses kalitesi yönüyle filan karşılaştırırsak hangisi sizce?...f2 ipodlardan daha mı kötü sesi?u3 le bi farkı varmı?ve fiyatı f2 1gb 250,2gb 280tl,u3 1gb 280,2gb 300(türkiye garantili).bu az fiyat farkı seslerinde de var mı?.....ve son olarak fiyat uygunmu daha ucuz bulabilirmiyim u3 yada f2 b yerde.. yada başka ürün tavsiyeleriniz...............lütfen arkadaşlar acil yardım bekliyorum.2 gün sonra sipariş verecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoc -- 30 Mayıs 2007; 17:08:10 >

• f2 bayağı iyi ve ben yurtdışından getirtip satıyorum.istersen getirtirim.abd garantili,faturalı 220 ytl.kontrol edip elden teslim ederim.05555515605
  • bi yardımcı olsanız samsung z5 mi cowon f2 yada u3 mü die ama işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoc -- 30 Mayıs 2007; 19:47:28 >
  • forumu iyice araştırırsan sayfalarca yorum ve inceleme bulabilirsin merak ettiğin playerlar hakkinda
  • kendi adıma konuşmam gerekirse i pod nano sürekli ses sorunu yaşatıyo ve servis problemi yaşıo. ben cowon kullandığım için çok memnunum hatta ses sistemi BBE Sound isimli profesyonel muzisyenler ve muzik konusunda uzman tüketicilere ses geliştirme teknolojileri sunan ve patent veren firmanın geliştirmiş olduğu hi-end ses teknolojisi.

Bu teknoloji sayesinde tok sesler (davul, bas gitar vs.); vokalleri ve diğer enstrüman seslerini bozmadan daha belirgin (duyulur) hale gelir

BBE patenti dünyada MP3 Çalarlarda EXCLUSIVE olarak COWONda bulunuyor.

BBE Process(Mach3Bass):
    Vokalleri ve orta-alt frekanstaki diğer sesleri hiçbir şekilde etkilemeden sesi işleyerek; mümkün olan en doğal, en net ve en kaliteli sesi vermesini sağlıyor.

MP Enhance:
    Mp3 formatının doğal bir sonucu olarak kaybedilen frekans aralıklarını minimize ederek orjinaline en yakın ses kalitesi sunuyor.

3D Surround:
    Sesi her yönden geliyormuşcasına filtreyerek home theatre sistemlerinde olduğu gibi 3 yönden gelen ses efekti veriyor.

bence cowon :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.