Mp3 çalarım packerd bell pulse. Almaz olaydım. Dünyanın parasınıda vermiştim 2.5 sene önce. Bi daha packerd bell'in hiçbir malını almayı düşünmüyorum. Neyse sorun şu ki alet pilli. içine dolu pil takıyorum açılmıyor. Şimdi ben bunu en ucuza nerde tamir ettirebilirim. Orjinal servisine götürsem çok para alırlar sanırsam. Üç kuruşluk alet zaten. Böyle merdiven altı olmayan ama bu iş üstüne çalışan böyle mp3 çalar teknik servisleri nerde vardır acaba İstanbulAvrupa yakasında. bide arızanın ne olduğunu ve tamirinin ne kadar tutacağını söylemek için para alırlar mı ?
Şimdiden teşekkürler.
Cevap yok mu yauws :S
belki versiyonda bi sorun vardır Benimde cowon um öyle oluyodu Pil dolu oldugu halde acılmıyordu yeni versiyon attım düzeldi
bence arkadaşın dediğini bi dene olmassa hiç uğraşma tamir parasına mp3 çalar alırsın bitane creative 45 lira
farklı marka pillerle dene. reset düğmesini ittir. bir kaç tuşa birden basılı tutarak açmaya çalış. belki açılır. firmware yüklemeyi dene. benim creative açılmaz olmuştu. firmware yükleyince açıldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme