Şimdi Ara

MP3 Çalar Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonun takıntılı ses ve şarj sorunundan dolayı bu günlerde klasik bir mp3 çalar almaya karar verdim yalnız kaliteli bir şey olsun istiyorum, en başta ses kalitesi çok iyi olmalı ve baslar benim için çok önemli. Aslında başta Sony Walkman serisinden bir şey düşünüyordum ama biraz araştırmayla aklım Sandisk Sansa Clip+ a kaydı. Açıkçası bütçemde en fazla 100-120 tl arası almışken iyi bir şey almak ve uzun süre kullanmak istiyorum, kararsızım. Ayrıca yanında çıkan kulaklıklarla idare edeceğim bir süre eğer birde kulaklık almaya kalkarsam fiyat çok yükselecek bu yüzden alacağım mp3 çalar yanında iyi bir kulaklık çıksın istiyorum acaba Sansa'nın yanındaki kulaklıklar nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardus Linux -- 14 Temmuz 2012; 0:32:30 >

• Sansa Clip+'ı aldım arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım başta ses kalitesi gerçekten çok iyi ve baslarda oldukça etkileyici. Kendi kulaklığıda tatmin edici fakat elimdeki Phlips SHE3680 ile daha iyi bir ikli oldular gerçi kulaklık çok üst düzey ve pahalı değil( 25 tl ye aldmıştım) fakat kulak içi olması bassları daha kuvevetli kılıyor ve dışarıya ses kaçırmıyor ileride kısmetse Sennheiser CX 200 Street II yada benzeri bir kulaklık edinmek istiyorum.
  • Hiçbir yorum gelmemiş fakat sansa clip+ yı aldığına sevindim tam bir f/p canavarı alet bende kullanmaktayım çok memnunum.

Sony b162+ Creative Ep630 kullanıyordum önceden Sansa Clip+Brainwavz M2'yi aynı anda ibraxi arkadaşımızdan sipariş ettim ürün gelmeden birkaç FLAC müzik edindim hemen cihaza attım sony+creative den sonra ses kalitesi ağzımı açık bıraktı resmen güle güle kullan.

Kulaklık olarak forumdan biraz araştırma yap piyasada Sennheiser fiyatlarında ve daha iyi kulaklıklar mevcut hangi tür müzik dinliyorsun ve nasıl karakterli müzik zevkin var buraya yazarsan kulaklık tavsiyesi açısından daha net bir tavsiye verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Sansa Clip+'ı aldım arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım başta ses kalitesi gerçekten çok iyi ve baslarda oldukça etkileyici. Kendi kulaklığıda tatmin edici fakat elimdeki Phlips SHE3680 ile daha iyi bir ikli oldular gerçi kulaklık çok üst düzey ve pahalı değil( 25 tl ye aldmıştım) fakat kulak içi olması bassları daha kuvevetli kılıyor ve dışarıya ses kaçırmıyor ileride kısmetse Sennheiser CX 200 Street II yada benzeri bir kulaklık edinmek istiyorum.

öncelikle iyi günlerde kullanman dileğiye. bende bu mp3 playeri almak istyormda hiç bi yerde garantilisini bulamadım. acaba seninki garantilimi eğer öyleyse nerden aldığınıda söylersen çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: googlecan

quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Sansa Clip+'ı aldım arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım başta ses kalitesi gerçekten çok iyi ve baslarda oldukça etkileyici. Kendi kulaklığıda tatmin edici fakat elimdeki Phlips SHE3680 ile daha iyi bir ikli oldular gerçi kulaklık çok üst düzey ve pahalı değil( 25 tl ye aldmıştım) fakat kulak içi olması bassları daha kuvevetli kılıyor ve dışarıya ses kaçırmıyor ileride kısmetse Sennheiser CX 200 Street II yada benzeri bir kulaklık edinmek istiyorum.

öncelikle iyi günlerde kullanman dileğiye. bende bu mp3 playeri almak istyormda hiç bi yerde garantilisini bulamadım. acaba seninki garantilimi eğer öyleyse nerden aldığınıda söylersen çok makbule geçer

Türkiye'de Sandisk yada disbiritör satışı yok bu yüzden garantilisini boşuna arama en azından Türkiye için garanti geçersiz olur ama bir ihtimal yurt dışında garantiden yararlanabilirsin. Ben sanalpazardan aldım 118 tl ye garantili değil ama ürün kaliteli olduğundan zaten iki yıl içinde sorun çıkaracak türden değil ki iki yıl sonunda zaten garantili olsa da garanti dışı kalacağından garantinin çokta faydası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardus Linux -- 29 Eylül 2012; 12:53:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.