SONY NWZ-X1050:en kaliteli sesi bunun verdiği söyleniyor.s545teki fm den kayıt olayı burada da var mı? ses kayıdı var mı:Dhangi mağazada ne kadar bi fiyata bulabilirim
SONY NWZ-S545:x1050den farklı olarak hoparlörü daha güçlü gibi duruyo ama dsee fln yok.ikisi arasında kaldım iyi bi kıyas işimi görür.
İPOD TOUCH 8GB 3. nesil ses kalitesi hakkında bir şey bulamadım ben hiçbir yerde.yardımcı olursanız şimdiden sevinirm arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: alexdeozgur
SONY NWZ-X1050:en kaliteli sesi bunun verdiği söyleniyor.s545teki fm den kayıt olayı burada da var mı? ses kayıdı var mı:Dhangi mağazada ne kadar bi fiyata bulabilirim
SONY NWZ-S545:x1050den farklı olarak hoparlörü daha güçlü gibi duruyo ama dsee fln yok.ikisi arasında kaldım iyi bi kıyas işimi görür.
İPOD TOUCH 8GB 3. nesil ses kalitesi hakkında bir şey bulamadım ben hiçbir yerde.yardımcı olursanız şimdiden sevinirm arkadaşlar
fm radyodan kayıt ve ses kaydı x1050 de bulunmuyor.mağazalarda bulman zor bu modeli.stoklar baya erimiş.mediamarktta bulabilirsin veya sony centerlarda.650-800 arası değişir fiyatlar.gg de bir satıcıya sormuştum.600 e getirebiliriz demişti amerikadan.ordanda araştırsan yararlı olur.x1050 de hopörlör yok ama s545 te var.s545 pek tercih edilmedi o yüzden ithalatı durdu.satışlarıda yakında kesilir.listene yeni çıkan nwz-a845 ide ekleyebilirsin.x1050 ile özellikleri aynıdır.ses kalitesi açısından fark yok iki cihazdada.sadece a845 te dokunmatik ekran ve wifi yok.fiyatıda 535 tl şuan.