Şimdi Ara

Mp3 çalar ve kulaklık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Cd çalarım bozuldu. Mp3 çalar alıcam. Yüksek basta metal müzik dinliyorum. Creative lerin ses kalitesinin iyi olduğunu duydum. Ancak pili değişebilir olursa çok iyi olur. Creative lerin pili değişen modeli varmı acaba? Kulaklık olarak sennheiser pmx60 ve hd202 var. Alabilirsem ie4 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz mp3 çalar kulaklık kombinasyonları varsa yardım edermisiniz. Şimdiden teşekkürler.

• Ozaman şöle bişi olucak sana uyan kombinasyon;

İriver T60 Ses kalitesi iyi deniliyor ayrıca AAA pille 15 saat gidiyordu galiba

Kulaklık olarakda Bass lı dinliosan ( Metal nasıl bass lı dinlenir anlamış değilim ama ) EP-630 öneririm
  • Kayıt kalitesine göre bası açıyorum. Bazı kayıtlarda açılmıyor tabi. Önerin için teşekkürler. İnceliyorum.
  • sony nwz-a816 alabilirsin.onu aldığında kulaklık almanada gerek kalmaz.çünkü yanında verilen kulaklıklar süper kalitelidir.ayrıca aletin en başarılı olduğu müzik türüde metal-rock tır.tizler mükemmel bass istiyorsan alası var clear bass ı artır seni uçursun.başka modele bakma derim bana güven.
  • pil ömrü 33 saat güzel bir değer. Kulaklık olarak olmazsa eski pmx60 ı kullanıcam. Oda rock-metal de çok iyi performans veriyor. Batarya ömrü tükendiği zaman değiştirilebiliyor dimi bunlar.
  • flac özelliği konusunda ne düşünüyorsunuz? Yüksek kapasiteli bir mp3 çalarda bu formatta dinlemek nasıl olur?
  • o değilde metal dinliyen bi adamın bassla ne işi olur o kısmı anlıyamadım,bende yıllardır metal dinlerim ama hiç bass ihtiyacı hissetmedim,aksine kaliteli tizlere önem veririm.
  • Bas tan ziyade tizleri kısık dinliyorum. Tizler biraz fazla olunca kulağımı rahatsız ediyor. Bas ı açabildiğim kadar açarım. Belli bir seviyeden sonra açınca zaten sesler birbirine giriyor. Bas mid dengesini ayarlayabilirsem sorun değil. Sennheiser pmx60 kullanıyorum. Basları biraz daha fazla olursa çok iyi olucak.
  • Baterin zilleri insanın beynini yer arkadaş haklı!!

Ep-630 alabilirsin tam istediğin şeylere uygun. Tizler çok baskın değil bass a yatkın bir kulaklık. Twin pedal seviyor sanırım
    Ritimleri yakalayabilirsin bununla.

Player a geline sony bakabilirsin benim çocukluğumda bile sony bass geliştirme üzerine çalışıyordu. Creative zen de de bass geliştirme var ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 6 Eylül 2008; 17:04:23 >
  • Önerin için teşekkürler. İriver T60 aklıma iyice yattı. Sanırım tam istediğim cihaz. Kulaklık olayına sonra bakacam artık. Maddi durum.
  • T60 iyidir

Bozulana kadar yanındaki kulaklığı kullan sonra alırsın mx360 Falan korkma Gayet de iyi bir kulaklık :)
  • arkdaşta t60 var kuluklığı tatmin edici baya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.