Şimdi Ara

MP3 düzenleme (Sanatçı-albüm bilgisi,albüm kapağı ve söz ekleme) RESİMLİ ANLATIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
13
Favori
130.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows'da böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Telefonda sanatçı adı yüzünden karışıklıklar oluyordu, artık olmaz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Windows'da böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Telefonda sanatçı adı yüzünden karışıklıklar oluyordu, artık olmaz. Teşekkürler.

Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onunla uğraşacağınıza MP3TAG adlı programı kullanabilirsiniz.Hem daha küçük ve daha kolay.
  • Biliyorum çok tembelim ama bütün bunları otomatik yapabilecek bir program yok mu? Mesela çevrim içi çalışan bir uygulama bunu yapabiliyordur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Biliyorum çok tembelim ama bütün bunları otomatik yapabilecek bir program yok mu? Mesela çevrim içi çalışan bir uygulama bunu yapabiliyordur diye düşünüyorum.

İstediğiniz sonucu vermez otomatik programlar. Zaten bu tarz şeyler artık tarih oldu. Spotify varken bu tarz şeylerle uğraşmak anlamsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Biliyorum çok tembelim ama bütün bunları otomatik yapabilecek bir program yok mu? Mesela çevrim içi çalışan bir uygulama bunu yapabiliyordur diye düşünüyorum.

İstediğiniz sonucu vermez otomatik programlar. Zaten bu tarz şeyler artık tarih oldu. Spotify varken bu tarz şeylerle uğraşmak anlamsız.

Spotify paralı ama hocam

• quote:

quote:

quote:

Spotify paralı ama hocam

Enpara ile aylık 5 TL yahu. Olmadı aylık 10 verin ne olacak, hiçbir şey bence o hizmete.

• arkadaşlar ben youtubea mp3 full albüm yüklüyorum.ama albümdeki mp3 lerin yani şarkıların başlangıç zamanlarını ayarlayamıyorum.bana önerebileceğiniz program veya yöntem varmı?acil cevap bekliyorum..
  • M4a parçaların tag düzenlemesini yaparken şarkısözü ekliyorum ama teledonda gözükmüyor şarkı sözleri. Sadece mp3 parçalarda gözüküyor. Bi yontemini bilen var mı bunun? Telecon lg g2. Tagları "Tag & Rename " programında düzeltiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

M4a parçaların tag düzenlemesini yaparken şarkısözü ekliyorum ama teledonda gözükmüyor şarkı sözleri. Sadece mp3 parçalarda gözüküyor. Bi yontemini bilen var mı bunun? Telecon lg g2. Tagları "Tag & Rename " programında düzeltiyorum.

Sorun yüzde doksan kullandığınız program yüzündendir. İlk sayfada anlatıldığı gibi iTunes kullanın. m4a, iTunes formatıdır. Kendi formatını kendi programında düzenlemeniz kesin sonuç verir bence. Ben m4a parçaları düzenleyip iPhone'a atıyorum sözler gözüküyor bir sorun yok. Ama yine olmazsa telefonla alakalı bir durum olduğu anlaşılır.
  • Türkçe karakter sorununu nasıl aşarız ? bazı Müziklerde o harfler telefonda değişik görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1284

Türkçe karakter sorununu nasıl aşarız ? bazı Müziklerde o harfler telefonda değişik görünüyor

Bir çözümü yok her telefon aynı sonucu vermeyebilir, telefonla alakalı bir durum.
  • Samsung S6 telefon Player Pro yükledim sonuç aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1284

Samsung S6 telefon Player Pro yükledim sonuç aynı

Çok garip bir durum o telefonda türkçe karakterlerin gözükmemesi. Musixmatch uygulamasını kullanabilirsiniz.

• anlamadım bende bazı şarkılarda yapıyor 120 şarkı attım 20 sinde bu var hepsinin etiket bilgisini aynı programla aynı zamanda girdim
  • Musixmatch programını deneyin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimliksiz26

Musixmatch programını deneyin ;)

Ya sabır kardeşim okuma yazman mı yok? Konunun bir amacını öğren istersen. Konu, şarkı sözlerini bulma konusu değil. İsmi, sanatçı adı, albüm kapağı bilgileri eksik veya yanlış olan şarkıları düzeltip gerekli ayarı çekmek. Ve şarkıların düzenli bir hale gelmesini sağlamak. Senin yazdığın şeyle ne alakası var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kimliksiz26

Musixmatch programını deneyin ;)

Ya sabır kardeşim okuma yazman mı yok? Konunun bir amacını öğren istersen. Konu, şarkı sözlerini bulma konusu değil. İsmi, sanatçı adı, albüm kapağı bilgileri eksik veya yanlış olan şarkıları düzeltip gerekli ayarı çekmek. Ve şarkıların düzenli bir hale gelmesini sağlamak. Senin yazdığın şeyle ne alakası var.

Kardes oncelikle uslubuna dikkat et daha sonra su onyargili tavrindan o yazdigim program muzigin icerigini duzenlemek icin yazildi arastirip etmeden gelipte bana cemkirme aksam aksam sinirlerimi ayaga kaldirdin! Yukle onu sarki bilgisini duzenle yaziyor ha orada ona tikla bak bakalim ne yapiyomus

• Nokia x2-00 telefon kullanıyorum bu anlattıkları yaptıktan sonra olup olmadığı hakkında bilgilendiririm verdiğin bilgiler için teşekkürler.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    hocam itunes ile resim ekleyip adını vs düzenliyorum fakat şarkıyı attığım klasöre kayıt olmuyor yardım edermisin?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.