Orijinalden alıntı: dr...daredevil creative ep630 akar
Basslarından memnun degilim.cok sisirildi bu kulaklik
ben şişirmiyorum laf olsun diye yazmadım kullandığım için yazdım ben memnunum dinlediğin şarkılarada bağlı verimlilik
başka önerisi olan varmı?
shinners mi galiba ondan alcam?
quote:
Orijinalden alıntı: Germ
sennheiser.
+1
senayzırdan şaşma!
Sennheiser iyidir ama f/p olarak Brainwawz'ı fena övüyorlar. TR'ye daha gelmedi ama burada satan arkadaşlar var gördüğün giib onları da tercih ederbilirsin. Bir de sadece hepsiburada'ya bakma. elmasepeti ve sanalmarketim'in fiyatlarını da araştır derim.
quote:
Orijinalden alıntı: qRueL
Sennheiser iyidir ama f/p olarak Brainwawz'ı fena övüyorlar. TR'ye daha gelmedi ama burada satan arkadaşlar var gördüğün giib onları da tercih ederbilirsin. Bir de sadece hepsiburada'ya bakma. elmasepeti ve sanalmarketim'in fiyatlarını da araştır derim.
aynen illaki hepsiburada olmıcak internet üzerinden güvenilir sitelerde olur ...
Ayrıca v-moda'da head-fi tarafından baya övülen kulaklıklar arasında onlardan da tercih ederbilirsin. Yine burada satan bir arkadaş var büyük ihtimalle ben onlardan bir tane alacağım.
Ben Aldım Sennheiser e verdiğim 70 TL ye acıyorum şuan
linkteki iyi olan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DECKARD_ ben 1 yıldan fazladır Senheisser cx-200 street kullanıyorum gayet memnunum, 50-60 tl civarında olması lazım belki dahada düşmüştür fiyatı.
Bende kullaniyorum gayet memnunum.arkadas aldi 1 hafta once mediamarktan 85 tl.5 yil garantili
Ben Aldım Sennheiser e verdiğim 70 TL ye acıyorum şuan
linkteki iyi olan mı?
altı üstü 10 lira al bi dene 20 den geri satarsın arkadaşlarına
Bu forumda bi arkadaştan almıstım sonynin ex serisi bi kulaklıgını 35 veya 45 liraydı 1 sene kadar oldu pspyle kullanıyorum ve gerçekten çok güzel bi ürün ama tam kodunu hatırlamıyorum
hmm başka önerisi olan varmı?
yardım edenlere çok teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme