Şimdi Ara

MP3 İÇİN KULAKLIK MARKASI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil
    creative ep630 akar

Basslarından memnun degilim.cok sisirildi bu kulaklik

ben şişirmiyorum laf olsun diye yazmadım kullandığım için yazdım ben memnunum dinlediğin şarkılarada bağlı verimlilik
  • başka önerisi olan varmı?

shinners mi galiba ondan alcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

sennheiser.

+1
  • senayzırdan şaşma!
  • Sennheiser iyidir ama f/p olarak Brainwawz'ı fena övüyorlar. TR'ye daha gelmedi ama burada satan arkadaşlar var gördüğün giib onları da tercih ederbilirsin. Bir de sadece hepsiburada'ya bakma. elmasepeti ve sanalmarketim'in fiyatlarını da araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Sennheiser iyidir ama f/p olarak Brainwawz'ı fena övüyorlar. TR'ye daha gelmedi ama burada satan arkadaşlar var gördüğün giib onları da tercih ederbilirsin. Bir de sadece hepsiburada'ya bakma. elmasepeti ve sanalmarketim'in fiyatlarını da araştır derim.

aynen illaki hepsiburada olmıcak internet üzerinden güvenilir sitelerde olur ...
  • Ayrıca v-moda'da head-fi tarafından baya övülen kulaklıklar arasında onlardan da tercih ederbilirsin. Yine burada satan bir arkadaş var büyük ihtimalle ben onlardan bir tane alacağım.
  • sonuna kadar Sennheiser
  • 9-SteelSeries :)
  • şenhayzırcılar doldurmuş
  • Akg k315
  • öneri?
  • http://www.elektrodepo.com/?urun-311-TTAF-Pearl-Kulak-ici-Kulaklik-SuperB-Bass-90017.html

Ben Aldım Sennheiser e verdiğim 70 TL ye acıyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

http://www.elektrodepo.com/?urun-311-TTAF-Pearl-Kulak-ici-Kulaklik-SuperB-Bass-90017.html

linkteki iyi olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DECKARD_
    ben 1 yıldan fazladır Senheisser cx-200 street kullanıyorum gayet memnunum, 50-60 tl civarında olması lazım belki dahada düşmüştür fiyatı.

Bende kullaniyorum gayet memnunum.arkadas aldi 1 hafta once mediamarktan 85 tl.5 yil garantili
  • Tabikide Sennheiser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaReDeViLTR

quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

http://www.elektrodepo.com/?urun-311-TTAF-Pearl-Kulak-ici-Kulaklik-SuperB-Bass-90017.html

linkteki iyi olan mı?

altı üstü 10 lira al bi dene 20 den geri satarsın arkadaşlarına

• Bu forumda bi arkadaştan almıstım sonynin ex serisi bi kulaklıgını 35 veya 45 liraydı 1 sene kadar oldu pspyle kullanıyorum ve gerçekten çok güzel bi ürün ama tam kodunu hatırlamıyorum
  • hmm başka önerisi olan varmı?

yardım edenlere çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.