Şimdi Ara

MP3 KESME YADA MP3 LERİ KISALTMAK İÇİN PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar böyle bir program varmı cep telefonuma atmak melodi olarak atmak için gereklide
    eğer bilenleriniz varsa lütfen yardımcı olunuz

• mp3 cutter
    www.inndir.com dan al crack için bana ulaş
  • eyvallah hocam sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenginmefrusat

mp3 cutter

kardeş onun crack ini banada yollayabilirsen çok iyi olur.
  • goldwave 'ı indirin 1.5 mb hiç boşuna mp3 cutter mp3 trim gibi yazılımlar indirmeyin
    fazlası goldwave da varwww.goldwave.com

yada profesyonel sound forge
  • Mp3'ü müzik işleme programları ile işle, sonra telefonuna uygun programı markasına göre sitesinden girip indir.
    Data kablosu ile at.
  • quote:

mp3 cutter

şu anda bu proğramı kullanıyorum sağolsun zenginmefrusat dostum crackde yolladı bu sayede mp3 leri istediğim yerden kesiyorum sonrada nokia pc suite sayesinde değiştirerek telefona atıyorum tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

mp3 cutter

şu anda bu proğramı kullanıyorum sağolsun zenginmefrusat dostum crackde yolladı bu sayede mp3 leri istediğim yerden kesiyorum sonrada nokia pc suite sayesinde değiştirerek telefona atıyorum tavsiye ederim

eyvallah kardeşim her zaman yardımcı olurum ne demek!!!

• bence cool edit pro nun son versiyonunu indir. işine çok yarar. hatta daha fazlasını bile yapar. Örneğin ses yankıları, ... . Kısacası müzikler üzerinde istediğin gibi oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scout_fearless_Sunet -- 25 Ocak 2005, 17:09:28 >
  • 1.5 mb 'a goldwave kullnmak ve daha fazlasını elde etmek varken mp3 cutter bana çok garip geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: scout_fearless_Sunet

bence cool edip pro nun son versiyonunu indir. işine çok yarar. hatta daha fazlasını bile yapar. Örneğin ses yankıları, ... . Kısacası müzikler üzerinde istediğin gibi oynayabilirsin

bende cool edit pro 2000 kullanıyorum , ancak firma satılmış ve programın adı değişmiş diye duydum. onu bir araştırmak lazım.
  • olabilir. ama hala programları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.