Şimdi Ara

Mp3 Player alacağım. Üstadlardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce sansa clip kullanıyordum. Bozuldu ve tamiri yapamadıkları için ben de sansasız kaldım. Arkadaşın ipodu ile bir süre idare ettim ama pek tat vermiyor.Kulaklık olarak ksc75 ve sennhesier hd238im vardı. ksc75i arkada lab dersinde kaptırmış. Sennhesierin de jacki bozuldu ve tamiri için uğraşamadım pek.Derken, kendime bir mp3 ve kulaklık alarak sistemimi yenilemeye karar verdim. Yalnız size sorularım olacak. Kulaklık olarak atk cks90 sipariş verdim. Her tür müzik dinlerim ama yogunlukla House,Electro House, Electro, Rap, r&b felan dinlerim. Şimdi mp3e geldi sıra.
    Ebaydan füze siparişi vermiştim ama satıcı yanlışlıkla ürünü Türkiyeye satışa çıkardığını ve Ptt problemleri yüzünden Türkiyeye ürün göndermek istemediğini nazik bir şekilde anlattı ve 3 dolar fazla ile paramı iade etti.
    Kafamdaki mp3 playerler

Sansa fuze
    Sansa Clip +
    SONY NWZ-E344
    SONY 8GB S544
    Sonny e444

bunları düşünüyordum. Sansaların kalitesini biliyorum.Sonyler hakkında da müzik teknolojileri vs . bir dolu iyi şeyler duydum. Sansalar ile fiyatları aynı hemen hemen almayı düşündüklerimin. Bir başka seçeneğim ise Sony A845 de alabilirim. Uygun fiyata 2. el bir ürün buldum.Arada 130 tl civarı fark var.Sizce değer mi o farka ? a845 ile aralarında ciddi bir fark var mıdır ?
    Yanında gelen kulaklığı da satarak maliyeti biraz daha düşürebilirim tabi

Sizin yardımlarınızı ve farklı alternatifleriniz varsa değerlendirmek üzere fikirlerinizi bekliyorum.

PS: A845 ALINMISTIR.adminlerden konuyu kapatmalarini rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 6 Şubat 2011; 20:11:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.