Şimdi Ara

mp3 player disk problemi -hlp pls -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu mesajı yazmamın nedeni mp3 playerda bilemediğimiz bir disk sorunu nedeni ile , yardıma ihtiyacım olduğu için yazmak istedim.
    bizim akrabalar bimek isimli mağazadan -jtech - isimli sanırım bir mp3 almışlar.bana müzik yüklemem için getirdiler ve sorun burada başladı. elektronikten çok fazla anladığım söylenemez . içine müzik yüklemek istediğimde (1 gb kapasite) 10 mb küçük dosyayı bile alamadı. ve diski biçimlendirdiğimiz zaman alacağı ümidi ile , formatladık. (yaptığımız ayar- fat -varsayılan olarak geçiyordu) format yani biçimledikten sonra parçaları yükleyebildik ama bir sorun daha çıktı . 580 mb alana kadar yükledi ve kalan ort. 380 küsür alan kala yeniden dene şu kadar alana ihtiyaç var mesajı vermeye başladı.300 küsür mb alan için sadece 30 mb bile geçmeyen dosya aktamak istiyoruz sanki dosya çok büyükmüş gibi alana ihtiyaç var hatası veriyor.acaba biz mi bir yerde hata yaptık. bilemedik. acaba bu konuda yardımcı olurmunuz. tanıdıklar ürünü alalı 4 gün anca oldu sanırım . alığınız yere götürün dedim. üşengeçlik yapıp gitmediler.bu nu sizlerle paylaşmak istedim.yardımı olan varmı acaba?

birçok flash bellek ve mp3 3limden çok geçti ama bu durumla ilk karşılaştım.nolur yardım...

saygılar...
    selman güleç
    konya

mp3 player disk problemi -hlp pls -

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free Youtube Mp3 Converter Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Windows 10 CD key sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.