Şimdi Ara

mp3 player ımı sattım...tabı yenısı lasım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 hafta oncesine kadar mp3 playerimi sattımm..bu 7. oluyor bu arada :) en sonuncusu a1000 ıdı guzel alettı..arkadas ısteyınce kıramadım ..sımdı yenısı lasım 450 500 mılyon arası bır tane mp3 player almayı dusunuyorum..bır arkadasa sordum yenı mp3 playerlar yolda dedı..ama bılmıyorum ne kadar zamanda gelır...aradıgım sey ılk basta ses kalıtesı dıger ozellıklerde olabılır..olmayabılırde farketmezzzz ....ama goruntu karızma vs aramıyorum sadece ses...(hantal bısıy olmasın ama :))eskı mp3 playerımdan da memnundum ama bılmıyorum daha ıyısı de vardır belkı...yorumlarınızı beklıyorum..sımdıden teşk..

bu arada creatıv ıın bı kulaklıgıını gordum cok hosuma gıttı konu bu degıl ama almısken yanında ıyı bır kulaklık alıyım ıstedım..malum mp3 playerların yanında gelenler pek te yuz guldurucu degıl yarı profesyonel bıle degıl bazıları..

kulaklık da bu arkadaslar

urunun fıyatı 89.99 sızın anlayacagınız 90 euro arkadaslar :) haa bı de x fi sıstemlı bır mp3 calar var galıba
    ekranı yok ama guzel alete benzıyor... fıyatı da ucuz 55 euro

bu aletın ekranlısını daha dusunmemısler galıba neyse arkadaslar sız bunlara bakın... yorumlarınızı beklıyorum...

son bır sey daha arkadaslar..lutfen benım mp3 playerım senınkını dover tartısması olmasın....sızden rıca edıyorum...sesten anlayanları davet edıyorum :)

• hocam 20-100 ytl daha koyup şu topice bakarsan iyi olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_5649539/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 2 Aralık 2006; 14:56:57 >
  • hımmmm baktım kardes saolasın orda da ırıver baskın gıbı .. fakat ben konyadayım yazılanlara gore bu alet ankarada varmıs nerden bulabılırız kardes bunu ankarada ???garantı durumu nasıl aldıgımda sorun yasarmıyım?? kulaklık ve mp3 player ıcın hala yorumlarınızı beklıyorum x fi nın farkı ne
  • Teknik sorularu o yopice yöneltsek daha iyi olur Çok daha bilgili kişiler var
  • Zen Aurvana kulaklıkları buradan alınacaksa yazık etmeyin o paraya derim. Kulaklıkta aradığın özellikleri yazarsan daha da iyi bir tavsiye sunabiliriz? Mesela ağırlıklı olarak kulaklıkları nerede kullanacaksın? Evde mi dışarıda mı? Ağırlıklı olarak dinlediğin müzik tarzı nedir?

MP3 çalara gelince, Sony zaten kullanmışsın, özellikle beğenmediğin bir yan var mıydı A1000 de? Biraz daha fazla tiz olsaydı keşke gibilerinden?

Benim her şekilde tavsiyem Creative Zen Vision.M olur. Gerek özellikleri, gerekse cihazın ses kalitesi. Garantili bir şey olsun diyorsan Zen Touch olabilir ( ama çok sorun çıkardığı için, fazla tavsiye etmiyorum) Onun dışında fazla alternatif gelmiyor aklıma özellikle ses kalitesinde öne çıkan. Trekstor Vibez var; ama TR'ye daha geldiğini sanmıyorum.
  • tertemız muzık dınlemek ıstıyorum tısler keskın baslar doygunolacak ... cok mu kaba oldu ne :) dıger sayfada ırıver ı cok ovmuslerdı bılmıyorum kafam takıldı somestır tatılınde alsam mı dıye dusnuyorum hanı h320 alsamm mı dıyorum...yanında da profesyonel bır kulaklık olacak tabı evde de dınlıyorum dısarıda da fakat agırlıklı olarak dısarda dınlıyorum.ama bılmıyorum yaa guvensemmı yoksa yıne a 1000 mı alsam eskısını 350 ye satmıstım sımdı sıfırı 350 zaten ama ne bılıyım aynısı olmasın dedım..ses kalıtesı olarak daha ustu varsa neden olmasın .parca kalıtesı olsun ...garantı onemlı bence sonyı goturmedım ama ya bozulursa :Dyaa herkesın ortak ıstedıgı ozellıkler vardı bu degısmez bazen gunesın dogudan cıkması gıbı ...
    uzun sarj suresı ..parca kalıtesı ..garantı sartları . vs vs muzık tarzında degısıyor tabı olay ...ama ıyı bır mp3 calar bence hepsını verebılmelı rock pop ne olursa olsun neyse fazla laf salatası yaptım galıba bu gıdısle somestırda gıdıcem ankaraya bakacam alacam bırtane baska yolu yok gıbı...

• gg de 310 ytl ye 2 yıl garantili sıfır a1200 ler satıyolar.. ;)
  • O tercihlerine en iyi Creative Zen Vision M uyar. Hem güzel tizler hem de kaliteli baslar. iRiver' ı övenlerin çoğu ürününe aşık olanlar. H320 gibi eski bir cihaza para verme bence. A1000' den çok daha üstün zaten Creative merak etme, alırsan kendinde göreceksin. Tüm müzik türlerinde seni tatmin edecek tek cihaz: ZV:M

saprofit, daha kaç başlığın altına kendi cihazını öven mesajlar atacaksın? Tamam almışsın A1200 memnunsun, güzelde yukarıda ki özellikleri sağladığına emin misin?
  • euheuh yok abi övme amaçlı yazmadım ben onu.. eğer alacaksa fazladan para vermesin diye söylemiştim..
  • Ewet kesinlikle o kulaklığı tavsiye etmem.aynı paranın biraz daha ucuzuna IE+ alınabilir.Tamam belki bu forumda klişeleşmiş cewaplar olabilir ama ne dymki en iileri bunlar.UM1 de olabilir bulabilirsen...
  • um1 turkıyede olsa alacam da kredı kartı olaylarına pek aklım ermıyor kardes yaa o kulaklıgı cok met edıyorlar bılıyorum
    a 1200 artı o kulaklık olur galıba aama dur bakalım neler cıkacak daha pıyasaya
    somestıra kadar :D
  • ohooo o zamana kadar saglam bişe cıkar kesin de.. parası nasıl olur bilemeyiz.. yılbaşına saglam seyler cıkacakmış diyolar ...
  • yıl basını beklerım kardes ne kaldı surda_???? sony kullandım nasıl olsa..sımdı yenısı cıktı mı benım ıcım gıder oldu parasına satarım aldıgımı..almısken ıyı bısıy olsun sony nın donemı gecmez ama yenısı cıktımı ılla pabucunun dama atılma durumu soz konusu...kulaklık ta alacam bu sefer yanında ama ıste gelmıyor kı kardesım alsak soyle guzel bır tane kulak ıcı kulaklık dıııl mı ama ?????????
  • ben okudum da yazılarımı sony nın derken sony a1000 modelınden bahsettım :D sony nın devrı bıtmez asla model olarak konustum yanlıs anlasılmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.