Şimdi Ara

MP3 player önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 40-45 tl güzel mp3 play önerir misiniz? Daha önce hiç kullanmadım mp3 player bana en az 30 35 gb yer gerekli. Bunlara hafıza kartı takılabiliyor mu?

• 45 50 liraya imkansız. Fiyatta biraz çıkıp Sansa clip+ alabilirsiniz. 16 Veya 32 gb kart desteği(emin değilim) ve yanılmıyorsam 2 4 8 gb modelleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bütçem 40-45 tl güzel mp3 play önerir misiniz? Daha önce hiç kullanmadım mp3 player bana en az 30 35 gb yer gerekli. Bunlara hafıza kartı takılabiliyor mu?

Aynen, o bütçeye bulma şansınız yok maalesef.Sansa Clip+,yanına da 32 gb hafıza kartı alarak yaklaşık 170 TL'ye halledersiniz.Mp3 çalardan pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 13 Kasım 2012; 14:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakaci_yunus

quote:

Bütçem 40-45 tl güzel mp3 play önerir misiniz? Daha önce hiç kullanmadım mp3 player bana en az 30 35 gb yer gerekli. Bunlara hafıza kartı takılabiliyor mu?

Aynen, o bütçeye bulma şansınız yok maalesef.Sansa Clip+,yanına da 32 gb hafıza kartı alarak yaklaşık 170 TL'ye halledersiniz**** çalardan pişman olmazsınız.

Ne kadar bu Sansa Clip+ 'ların fiyatları?
  • 2.el eski Sansa bulunabilir sanırım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shakaci_yunus

quote:

Aynen, o bütçeye bulma şansınız yok maalesef.Sansa Clip+,yanına da 32 gb hafıza kartı alarak yaklaşık 170 TL'ye halledersiniz**** çalardan pişman olmazsınız.

Ne kadar bu Sansa Clip+ 'ların fiyatları?

Türkiye'de resmi satışı yok şu an.Ama internette satanlar var,forumda da var.Sıfırı ortalama 100-110 TL civarı.İkinci el düşünüyorsanız yine internette satışını yapan arkadaşlar var.Ortalama 70 TL civarına temiz bi ikinci el bulabilirsiniz.32 gb class4 kartların fiyatını da 50-60 TL'den,yahut 32 gb class10 kartların fiyatını 80-90 TL'den hesaplayıp ona göre kararınızı verebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.