ben bir mp3 player almıştım mp3 playeri açınca biraz animasyon gösterdikten sonra makina kilitleniyor ama flash disk olarak kullanılabiliyor mp3 player 1.28 programıyla firmware yüklemeye çalıştım ama aygıt takılı değil gibi bir hata veriyor programmı yanlış acaba anlayamadım sizce ne yapmam lazım bunların içerisinde reset düğmesi şase filan yapacağım bir yer varmıdır resmi aşağıda ürününde markası oem heralde sony yazıyor
TEŞEKKÜR EDERİM
banada hacıdan gelmişti sanırm türkiye parasına göre 50 ytl vermişler 128 mb sony yazıyodu karizmayı çizdirmiyim diye kız arkadaşıma sattım düzelt ve elden çıkar ama güzel özellikleri vardı fireware yapmak zor olsa gerek siteleri varmı bu cihazın
quote:
Orjinalden alıntı: unutmamali89
banada hacıdan gelmişti sanırm türkiye parasına göre 50 ytl vermişler 128 mb sony yazıyodu karizmayı çizdirmiyim diye kız arkadaşıma sattım düzelt ve elden çıkar ama güzel özellikleri vardı fireware yapmak zor olsa gerek siteleri varmı bu cihazın
hocam kız arkadaşına mı sattın?
arkadaşlar ben bilgisayara taktığımda çıkarılabilir disk olarak görüyor hatta flash disk olarak kullanıyorum ama mp3 player utilies programı mp3 playeri görmüyor(device not detected diyor) bu sorunu nasıl hallederimm
quote:
Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko
quote:
ESKİ KIZ ARKADAŞIMA... hatıra olsun diye ona vermiştim::
şu an hiç elinde göremiyorm.. bozuldu heralde :) mp4 almış kendine
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko
quote:
ESKİ KIZ ARKADAŞIMA... hatıra olsun diye ona vermiştim::
şu an hiç elinde göremiyorm.. bozuldu heralde :) mp4 almış kendine
yok ben de para karşılığı sattım flan diye anladım.. dedim noluyoruz
demek ki SATTIM ibaresi istem dışı yanlışlıkla yazılmış!!!!!!
demekki bir çözüm yok öylemi
quote:
Orjinalden alıntı: mertczm
demekki bir çözüm yok öylemi
o tip cihazların çözümü ancak teknik servislerin değiştirmesi ile mümkün. sistemlerinden dolayı yazılım yüklemesi ancak flash entegresi yerinden sökülüp programlayıcı bir cihaz yardımıyla yapılabiliyor. o flashı programlıyabilecek topmax2 dışında bir cihaz yok. programlıyacak cihazın fiyatı 850 dolar civarında olup Türkiye de ya 2 yada 3 teknik serviste vardır. Sonuç olarak o cihazı sadece bellek olarak kullanabilirsinin. Servisine ulaşmaya çalış. satıcı firmadan yetkili servis adresi iste. vermez ise tüketici hakem heyetine şikayet edersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme