Şimdi Ara

mp3 player tavsiye edin plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1gb hafızası olan usb 2.0 destekli ve direk usb girişi olan(kablolu değil yane) bir mp3 player arıyorum. Acaba böyle bir marka varmı? Cevaplarınızı bekliyorum...

• CREATIVE TX-FM1GB MP3 ÇALAR sanırım bu aradıgım mp3 player. Biraz baktım bunu buldum. Sizin başka tavsiye edebileceğiniz mp3 player varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: acapunco

CREATIVE TX-FM1GB MP3 ÇALAR sanırım bu aradıgım mp3 player. Biraz baktım bunu buldum. Sizin başka tavsiye edebileceğiniz mp3 player varmı?

inceledim hocam bahsettiğin modeli, teknosada fiyat biraz tuzlu ama başka yerlerden sanırım daha uygun fiyata temin edebilsin... iyi bir seçim
  • GENELDE 330-340 ARASI DEĞİŞİYOR ONUN FİYATI. SANIRIM ONU ALACAĞIM...
  • ARKADAŞLAR AŞAĞIDA İKİ TANE CREATİVE İN MP3 PLAYERİ VAR. AMA İKİSİNİN DE ÖZELiKLERİ NEREDEYSE TAMAMEN AYNI. SADECE BİR FARK VAR. BİRİ DİĞERİNDEN 1 GR DAHA HAFİF. SİZCE HANGİSİ ALMAM GEREKİR. KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ?

CREATIVE Muvo V200 1GB MP3 Çalar

Medya Tipi Dahili Flash Bellek

--------------------------------------------------------------------------------

Dosya Formatları MP3 ve WMA

--------------------------------------------------------------------------------

Arabirim USB 2.0

Kumanda yok

Güç Kaynağı 1x AAA Pil

Garanti Süresi 24 Ay

Diğer Özellikler:

1GB hafıza
    Dahili FM radyo
    Radyodan kayıt yapabilme özelliği
    Dahili mikrofon ile ses kayıdı yapabilme
    Sürükle - bırak yöntemi ile müzik ve veri transferi
    4 hazır (Jazz, Rock, Pop and Classical), 5-bant ekolayzer
    ID3 şarkı etiketleri
    LCD ekran
    Flash disk olarak veri saklayabilme

Pilsiz Ağırlık : 33g
    1 x AAA pil ile 15 saate kadar kesintisiz MP3 çalabilme
    Sinyal - Gürültü Seviyesi :90dB
    Frekans Aralığı: 20Hz - 20kHz
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    CREATIVE MuVo TX FM 1GB MP3 Çalar

Medya Tipi Dahili Flash Bellek

Dosya Formatları MP3 ve WMA

Arabirim USB 2.0

Kumanda yok

Güç Kaynağı 1x AAA Pil

Garanti Süresi 24 Ay

Diğer Özellikler:

1GB hafıza ile 32 saatlik WMA ya da 16 saatlik MP3 şarkı depolayabilir
    Dahili FM radyo
    Radyodan kayıt yapabilme özelliği
    Dahili mikrofon ile ses kayıdı yapabilme
    1GB hafıza ile 64 saate kadar ses kaydı yapabilme özelliği
    Sürükle - bırak yöntemi ile müzik ve veri transferi
    4 hazır (Jazz, Rock, Pop and Classical), 5-bant ekolayzer
    ID3 şarkı etiketleri
    Reversible LCD for left or right handed operation
    Flash disk olarak veri saklayabilme

Pilsiz Ağırlık : 32g
    1 x AAA pil ile 15 saate kadar kesintisiz MP3 çalabilme
    Sinyal - Gürültü Seviyesi :90dB
    Frekans Aralığı: 20Hz - 20kHz

• Yeni mp3 player alacak arkadaşlar biraz beklesin şöyle 1 ay kadar. Yaz ortasında büyük düşüş olacak emin olun. Gerçi yaz sonuna kadar bekleyebilirim derseniz istedğiniz özelliklere sahip cihazları uygun fiyatla alabilirsiniz...
  • yok abi ben bekleyemeyecem beklersem yenısı falan cıkar aklım karısır. Para varken alayım ben. Yinede tavsiye için saol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.