Bildirim
mp3 player tavsiye edin plz
Jack Wolfskin Üniseks Kolima 0.5 Termos,SİYAH,Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B084W3F68G
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
CREATIVE TX-FM1GB MP3 ÇALAR sanırım bu aradıgım mp3 player. Biraz baktım bunu buldum. Sizin başka tavsiye edebileceğiniz mp3 player varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: acapunco
CREATIVE TX-FM1GB MP3 ÇALAR sanırım bu aradıgım mp3 player. Biraz baktım bunu buldum. Sizin başka tavsiye edebileceğiniz mp3 player varmı?
inceledim hocam bahsettiğin modeli, teknosada fiyat biraz tuzlu ama başka yerlerden sanırım daha uygun fiyata temin edebilsin... iyi bir seçim -
GENELDE 330-340 ARASI DEĞİŞİYOR ONUN FİYATI. SANIRIM ONU ALACAĞIM... -
ARKADAŞLAR AŞAĞIDA İKİ TANE CREATİVE İN MP3 PLAYERİ VAR. AMA İKİSİNİN DE ÖZELiKLERİ NEREDEYSE TAMAMEN AYNI. SADECE BİR FARK VAR. BİRİ DİĞERİNDEN 1 GR DAHA HAFİF. SİZCE HANGİSİ ALMAM GEREKİR. KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ?
CREATIVE Muvo V200 1GB MP3 Çalar
Medya Tipi Dahili Flash Bellek
--------------------------------------------------------------------------------
Dosya Formatları MP3 ve WMA
--------------------------------------------------------------------------------
Arabirim USB 2.0
Kumanda yok
Güç Kaynağı 1x AAA Pil
Garanti Süresi 24 Ay
Diğer Özellikler:
1GB hafıza
Dahili FM radyo
Radyodan kayıt yapabilme özelliği
Dahili mikrofon ile ses kayıdı yapabilme
Sürükle - bırak yöntemi ile müzik ve veri transferi
4 hazır (Jazz, Rock, Pop and Classical), 5-bant ekolayzer
ID3 şarkı etiketleri
LCD ekran
Flash disk olarak veri saklayabilme
Pilsiz Ağırlık : 33g
1 x AAA pil ile 15 saate kadar kesintisiz MP3 çalabilme
Sinyal - Gürültü Seviyesi :90dB
Frekans Aralığı: 20Hz - 20kHz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CREATIVE MuVo TX FM 1GB MP3 Çalar
Medya Tipi Dahili Flash Bellek
Dosya Formatları MP3 ve WMA
Arabirim USB 2.0
Kumanda yok
Güç Kaynağı 1x AAA Pil
Garanti Süresi 24 Ay
Diğer Özellikler:
1GB hafıza ile 32 saatlik WMA ya da 16 saatlik MP3 şarkı depolayabilir
Dahili FM radyo
Radyodan kayıt yapabilme özelliği
Dahili mikrofon ile ses kayıdı yapabilme
1GB hafıza ile 64 saate kadar ses kaydı yapabilme özelliği
Sürükle - bırak yöntemi ile müzik ve veri transferi
4 hazır (Jazz, Rock, Pop and Classical), 5-bant ekolayzer
ID3 şarkı etiketleri
Reversible LCD for left or right handed operation
Flash disk olarak veri saklayabilme
Pilsiz Ağırlık : 32g
1 x AAA pil ile 15 saate kadar kesintisiz MP3 çalabilme
Sinyal - Gürültü Seviyesi :90dB
Frekans Aralığı: 20Hz - 20kHz
-
Yeni mp3 player alacak arkadaşlar biraz beklesin şöyle 1 ay kadar. Yaz ortasında büyük düşüş olacak emin olun. Gerçi yaz sonuna kadar bekleyebilirim derseniz istedğiniz özelliklere sahip cihazları uygun fiyatla alabilirsiniz... -
yok abi ben bekleyemeyecem beklersem yenısı falan cıkar aklım karısır. Para varken alayım ben. Yinede tavsiye için saol...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- jbl kulaklık bataryası
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- rootdir nedir
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- sennheiser orpheus
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods nasıl sıfırlanır
- huawei freebuds pro 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X