Merhaba arkadaşlar.. yeni bir mp3 player almak istiyorum fakat çok fazla model var o yüzden karar veremedim hangisini tercih edeceğime.
Rock,Hip hop,Blues vs. farklı farklı tarzlarda müzik dinlerim.Ses kalitesi ve çıkış gücü iyi olan bir mp3 istiyorum**** yanında verilen kulaklığın nasıl olduğunun önemi yok çünkü daha yeni ep-630 aldım..
Bütçem max 150 tl Yardımlarınızı bekliyorum...
İbraxi Abi'den sandisk bak ;)
sansa clip'i kastettin heralde o ürünün sıfırını sadece gittigidiyorda bulabildim.Onunda garantisi yok.O yüzden pek sıcak bakmıyorum ama yinede düşünebilirim.Onun dışında başka önerebileceğiniz ürün varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: usameavci
sansa clip'i kastettin heralde o ürünün sıfırını sadece gittigidiyorda bulabildim.Onunda garantisi yok.O yüzden pek sıcak bakmıyorum ama yinede düşünebilirim.Onun dışında başka önerebileceğiniz ürün varmı?
İkinci el 4. Nesil İpod nano İkinci el 5. Nesil İpod nano İndirimde varsa Sony e serisi (sıfır) Sandisk sansa clip+ Sandık sansa clip zip Creative M300 Creative ürünleri... Apple İpod shuffle İriver e serisi e-50 e-200 e-150 vb... Sanalmarketim.comda var... Mediamarkt da bazen satıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme