Şimdi Ara

mp3 playerlerin cıkış gücü ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabama amfi bagladım sabwoofer la calışıyor giriş olarak teyp kullanmadım araya bir sokey yaptım nokia telefonları wolkman mp3 player loptop yani anlayacagınız yanınızda taşıyabileceğiniz ne varsa kullanılabiliyor yanlız burada sormak istediğim mp3 pleyerda ses cok az cıkıyor gerceği buna aldırmamalı cunku tek bir pille calısıyor şimdi sormak istediğim şey hangi mp3 playerin cıkış gücü daha kaliteli ve daha cok dur .
    ornegin laptop da kullandıgımda pioner teypten bile daha cok ve daha kaliteli ses buldum.

anfisi olan arkadaşlar araya pralel bir kablo yapın yada yaptırın teyp falan ugraşmayın.

• Dostum Laptopun üstünde ses kartı war ve bununda kendi içinde preamfisi war. Normal mp3 playerlar 15-20mWatt kanal başına güç verir. İllada mp3 player kullancam diosan biyerlerden preamfi bulman gerek. Ben kendime hobi devrelerinden yapmıştım bi tane.2*22 Rms sende 2*10w en düşüğünden bi hobi devresi al önce mp3 playerin sesini bi yükselt sonra verdinmi amfiye ne woofer kalır ne hoparlör gümbür gümbür.. Hehe .. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • Benzer birşeyi ben yapmaya çalışıyorum, arabanın teybi orjinal ve üzerine yol bilgisayarıyla ilgili bir tuş koydukları için değiştiremiyorum. Arkasında CD Changer girişi var ve hedefim de burası, daha önce bir sitede gördüm ama başka marka bir teyp ti, mp3 playerın çıkış gücünden bahsetmiyordu orda yapanlar (bir sürü vardı).
    Ama ben kendi teybimin şemasını bulamadığım için CD Changer soketini yapamadım kendi başıma (Çok anlamam bu işlerden). Şimdi adamlardan teybin şemasını istedim ama heralde göndermezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.