şaka bi yana o iki şarkıdan birini bulanı alnından öpeceğim ...
vallahi ya
(kodak şarkısını bulmak biraz daha kolay)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Xeo</i> <br />şartlara bağlı .P
şaka bi yana o iki şarkıdan birini bulanı alnından öpeceğim ...
vallahi ya
(kodak şarkısını bulmak biraz daha kolay) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
alnından öptün mü :)
beyler kazaadan nsl sarki indirebilirim.. ben biraz bu islerde yeniyimde.. bana yardimci olursaniz sevinirim. ayrica kazaa programini nsl indirebilirim? bu arada benim favorilerim "radiohead-exit music (for a film)" "rapsody-Prince igor" "Clash-should i stay or go" ........
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by uygarkaracav</i> <br />beyler kazaadan nsl sarki indirebilirim.. ben biraz bu islerde yeniyimde.. bana yardimci olursaniz sevinirim. ayrica kazaa programini nsl indirebilirim? bu arada benim favorilerim "radiohead-exit music (for a film)" "rapsody-Prince igor" "Clash-should i stay or go" ........ <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
exit music (for a film) e +1
NÖRÜYONUZ beyler ben pop tarzı yabancı mp3 indirebileceğim bi adres arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ameleyus</i> <br />NÖRÜYONUZ beyler ben pop tarzı yabancı mp3 indirebileceğim bi adres arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Walla kazaa, winmx, imesh, soulseek gibi şeyler kullanıyorum ben.. fullmp3.com diye bir site vardı ama orada her aradıgını bulabileceğine garanti veremem..Ama yukarıda saydıklarımda kesin aradıgını bulursun
Soundgarden - Zero Chance Soundgarden grubu dagıldı..Solisti Chriss Cornell önce solo bir albüm çıkardı.Daha sonra "AUDIOSLAVE" grubunun solistliğini yapmaya başlad..Bu aralar TV'lerde sıkça ekrana gelen "show me how to live" isimli klipte , beyaz arabasını deli gibi ölüme süren adam seslendiriyor tavsiye ettiğim parçayı.huhhhhhhh..
Michael Jackson - Thriller Michael Jackson - Beat It Michael Jackson - Billie Jean Michael Jackson - Bad Michael Jackson - Dirty Diana Michael Jackson - Smooth Criminal Michael Jackson - Jam Michael Jackson - Black Or White Michael Jackson - Dangerous Michael Jackson - 2 Bad Michael Jackson - HIStory Michael Jackson - Ghosts Michael Jackson - You Rock My World Michael Jackson - Unbreakable Michael Jackson - Heartbreaker Michael Jackson - Invincible
Linkin Park - In The End (The One soundtrack) Nickelback ft. Aerosmith - Hero Nickelback - Someday Nickleback - How You Remind Me Nickleback - Too Bad Gladiator Soundtrack - We're Free William Wallace - Braveheart soundtrack Reamonn - Super Girl >>> [krl]
[gitar][rockbnd][djsm] [spr]
michael jackson they don'T care about us michael jackson remember time michael jackson way make we feel michael jackson speed demon michael jackson liberian girl kin of pop'dan bir kaç şarkıda benden
Titiyo - Come Along coldplay - talk Simple Plan - Welcome to My Life
Helldorado-A Drinking Song Red Hot Chili Peppers - Snow The Killers-When you were young Feezey 350 ft. Shauna K - Mr.Dj Reamonn-tonigt . . . . daha bir sürü var!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme