Şimdi Ara

MP3 tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konu hakkında çok konu açılmış farkındayım hepsini okudum ama hala hangi mp3 almam gerektiğine karar veremediğim için ve son kararımı vermek için tecrübeli kişilere danışmak istedim

öncelikle bi mp3 den neler beklediğimi yazayım
    1-uzun süreli şarz
    2-kesinlikle büyük ekran
    3-video gösterimi (görüntü kalitesi iyi , altyazı desteği olan ayrıca bunları kullanımı kolay olan)
    4-yüksek ses
    5-verebileceğim üst limit 2.EL 200tl

mp3 den çok fazla anlayan birisi değilim kendi çapımda yaptığım araştırmalarıma göre istediğim özelliklerde bikaç ürün belirledim

1-meizu m6: ses olarak çok metediliyor forumda yanlız video gösterimi çok iyi değil deniliyor fiyat olarakta makul eğer bundan daha iyi bu özelliklerde mp3 bulamazsam sanırım bunu alacam
    2-cowon j3: video gösterimini çok metediyolar ses kaliteside iyi fakat ama meizu kadar iyi değil sanırım(yanlış olabilirde forumda araştırmalarımın sonucunda böle bi sonuca vardım) ama fiyat olarak çok pahalı olduğu için alamıyorum

benim istediğim bu iki ürün arasında isteğime hitap eden en iyi ürünü almak bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msensoy -- 4 Şubat 2011; 5:04:24 >

• Meizu M6 video performansı ve kalitesi vasatın altında bi player'dır ve eğer video için alcaksan kesinlikle tavsiye etmem.

J3 pahalı ise S9'a yönelebilirsin ikisi de aynı kalitededir.

Eğer convertle falan uğraşırım sorun değil dersen iriver spinn'de iyi olur...(gerçi convert olayı da hiç uğraştırmıyo...)

Bunları da alamacıksan ipod touch 2G'lerin fiyatı baya düştü...Al bi tane kurtul...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.