Bildirim
@@@Mp3 Tavsiyesi@@@
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi sana yardım etsek millete ayıp olacak.. -
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Şimdi sana yardım etsek millete ayıp olacak..
ZUHAHAHAHAH MUHAHAHAHAH HATTA EHEUEHEUHEUHEUE
bu arad soruya gelelim ben bugün sony bayisine gittim babamla 10 gün sonra Sony nw-e105 gelcek dedi onu alcam sanada öneririm çok güsell bi ürünnnnn -
quote:
Şimdi sana yardım etsek millete ayıp olacak..
saviar bak dalgana bidahada benim konularımda karşıma çıkmazsan ii olur
stand up konulu forum açarım takılırsın -
Tamam dostum sakin ol.. Forumda olur böyle takılmalar Bütçen konusunda birşeyler yazsan daha detaylı bilgiler alabilirsin.. Berkay ında dediği gibi sony veya i river düşünebilirsin.. Aradığın özellikler neler peki?? -
quote:
Tamam dostum sakin ol.. Forumda olur böyle takılmalar Bütçen konusunda birşeyler yazsan daha detaylı bilgiler alabilirsin.. Berkay ında dediği gibi sony veya i river düşünebilirsin.. Aradığın özellikler neler peki??
ucuz ama kaliteli sesi olan bişiler arıyorum şöyle kulaklık takılıyken kulağı patlatacak kadar ses veren bişi olsun -
Walla o dozda sesi ancak i river larla alabilirsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X