Şimdi Ara

MP3 Upload etmek istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın sesi o kadar güzel ki sesinin kaydını aldım, Bunu internete yüklemek istiyorum. NAsıl ve hangi sitede yapabilirim. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim.

• rapid-shareden yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addar -- 9 Eylül 2007; 12:23:16 >
  • www.rapid-share.com 'a giriyorsun (aradaki -'yi kaldır).
    Orada Seç'e tıklayarak bilgisayarındaki mp3 dosyasını seçiyorsun ve Upload'a basıyorsun.
    Hepsi bu kadar.
    1-2 dakikada upload eder ve sonra sana upload ettiği dosyanın linkini verir sende onu istediğin kişilerle paylaşırsın
  • arkadaşlarıma verdikleri cevaplar için çok teşekkür ederim.

İlk seferden rapit ten upload etmeye çalıştım. sizin mesajlarınızdan sonrada tekrar denedim. Dediğiniz gibi dosyayı atıyorum ve birkaç dakika içinde upload ediyor ama ondan sonra kullanıcı adı ve şifre istenilen bir sayfa geliyor arkadaşlar.. İşte burada tıkanıyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar...

Saygılarımla,
    Tekrar teşekkür ederim.
  • youtube da verebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylanium

arkadaşlarıma verdikleri cevaplar için çok teşekkür ederim.

İlk seferden rapit ten upload etmeye çalıştım. sizin mesajlarınızdan sonrada tekrar denedim. Dediğiniz gibi dosyayı atıyorum ve birkaç dakika içinde upload ediyor ama ondan sonra kullanıcı adı ve şifre istenilen bir sayfa geliyor arkadaşlar.. İşte burada tıkanıyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar...

Saygılarımla,
    Tekrar teşekkür ederim.

yükledikten sonra altta yazan ''I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link'' yazısına tıklayarak linki alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

Orjinalden alıntı: taylanium

arkadaşlarıma verdikleri cevaplar için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,
    Tekrar teşekkür ederim.

yükledikten sonra altta yazan ''I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link'' yazısına tıklayarak linki alabilirsin.

onur arkadaşım çok teşekkür ederim.

Bu arada eklediğim parça bir türkü

Türkü dinlemeyi seven arkadaşlarım
    burada direk link yazamadığımız için bana mesaj atarlarsa onlara linki verebilirim.....

Hepinize teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanium -- 11 Eylül 2007; 13:08:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +18 Video İndirmek İstiyorum ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rapide yükleyebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.