Şimdi Ara

MPG Dosya Boyutu Küçültmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki bir DivX filmi MPG formatına dönüştürdüm ama bu defa farklı olarak 1. CD 741 MB olarak decode edildi.

Sözkonusu 741 MB'lık MPG dosyasının boyutunu FORMAT DEĞİŞTİRMEDEN tek CDye sığacak şekilde ve kaliteden çok da fazla ödün vermeden nasıl küçültebilirim ???

Şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle26 -- 12 Şubat 2006 15:16:37 >

• Divx mpeg formatına çevirmek için TMPEGnc Programını kullanabilirsin.
    http://www.tmpgenc.net/
  • Dönüştürme işleminde problem yok. Onu zaten tamamladım ancak dönüştürme işleminden sonra dosya boyutu 741 megabyte oldu. Sorum 741 mb'lik bir MPG dosyasını min. kayıpla nasıl 700 mb'lik bir MPG dosyasına dönüştürürüm ?

Teşekkürler
  • 800 mb lık cd lerde satılıyor onlarla deneyebilirsin. fakat divx film demişsin altyazıyı nasıl senkronize ettin mpeg e göre bende merak ettim
  • Açıkçası çıkıp 800 mb'lik cd aramak zor geldi Eldeki 700'lük cdlerle idare edeyim dedim. DivX'i VCD(mpg) yapmak için VirtualDub, SUBtoSSA ve Tmpeg Encoder kullanıyorum. VirtualDub altyazıları MPG dosyasının içine yerleştiriyor.

Teşekkürler
  • dostum filmin boyutunu yani çözünürlüğünü diyeyim bi basamak düşür ya da bitrate oranını düşür..zaten ufak bir oynama 700mbden aşağıya çeker boyutu...görüntü kalitesi fazla bozulmaz
  • dr divx'le yapabilirsin
    700 mb'a olarak seçtin mi boyutu tamamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PDF boyutu küçültme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.