Bildirim
mpioyu bilen var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mpiolar iyidir,alabilirsin eğer sevdiysen. -
ben oğluma aldım başka bir mp3 kullanmadığımız için kıyaslama yapamayacağım ancak ses kalitesi güzel radyosu güzel çekiyor menü çok hızlı radyodan kayıt güzel araç kitin varsa araçtan kullanabilirsin 256 mb ortalama 65-70 mp3 alıyor görüntüsü müzik seti görüntüsünde 1 adet aa pille çalışıyor ortalam 1 adet pille 35-40 saat çalışıyor şarjlı 2 adet pil alırsan pil derdin hiç olmaz ben denemedim ama bilgisayarın yoksa başka bir cihazdan line kablosu ile mp3 aktarma yapılıyor.izlenimlerin bu kadar... -
bence creative al ses kalitesi daha iyi -
kimi creative diyor kimi mpio. vazgeçecem galiba almaktan. -
dostum ben ikisine dinledim creative fark atar -
quote:
Orjinalden alıntı: acan560
kimi creative diyor kimi mpio. vazgeçecem galiba almaktan.
cihazi begendiysen gonul rahatlihiyla alabilirsin, mpiolar iyidir. -
Mpio nun hangi modelinden bahsediyoruz blmiyorum ama mpio lar genel olarak iriver kalitesinde mp3 player üretiyor...
Iriver T30 1Gb mp3 player aldım ben ama karar aşaması döneminde (2 ay öncesi), Mpio FY500 ve Boom Modelleri incelediğim kadarıyla güzel modellerdi. Benim dikkat ettiğim en önemli özellik ses kalitesi ve KULLANICI TANIMLI EQ olup olmadığıydı. Creative lerin çoğunda bu özellik olmadığı için o dönemde direk saf dışı kaldı benim için. Mpio larda bu özellik iriver lardaki gibi mevcut.
Kısacası güzel aletler ve kullanımı basit aletler. Fy500 serisi hoş gerçekten....
Bu arada Kaç mb almayı düşünüyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 29 Mayıs 2006; 13:33:08 > -
arkadaşım aldı kıskandım. bnde creative var ama denediğimde mpio (fy500) nun ses kalitesi daha iyi geldi volümüde gayet yüksek artı olarak süper ses kayıtı yapıyor. eğer 5gb ı falan olsa creative almaz onu alırdım. -
5 gb ı var, hd 200 .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- en iyi kablolu kulaklık
- ikko active buds
- realme buds air 6 pro
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X