Şimdi Ara

♫♫ MPX200♫ ♫ ♫ ♫satılık HASARSIZ ÇOK TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırklareli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MPX200 ÇOK TEMİZ DURUMDA Windows 6.1 Yüklü evet iyi duydunuz 6.1yüklü 512 hafıza kartı ile beraber verilecektir cihaz hiç açılmammış tamir görmemmiş tüm kapakları mms kapağı kulaklık kapağı yerinde sapasağlamdır

ÖZELLİK KISACA:
    Programı:
    * Dosya yöneticisi WM2003.
    * SIM Yöneticisi WM2003.
    * WM5torage v1.89 (İngilizce) - Flaş kart modu.
    * OmapClock v0.2.1 (Sistem hızı:138 MHz)
    *Üst bar saat eklentisi
    *Microsoft. NET CF 3,5
    *** Standart wm6.1 Programları; İnternet Gezgini, Takvim, Kişiler, Saat ve Alarm, Ayarlar, Dosya Gezgini, Activesync,Görevler, Resim ve Videolar, Hızlı Arama,Sesli Notlar, Oyunlar klasörü(solitare, Bubble Breaker), Aksesuarlar klasörü (ATCIUI, H.makinesi,Internet Paylaşimi,MP200 Ayarları,Not Defteri,Regedit,Sesli Posta)
    Sistem açıklaması: .
    -Türkçe dil (.041f)
    - Türkçe dil giriş + T9.
    - Chome Tema (3 farklı chome tema)
    * Hizlı başlat
    Dosya yöneticisi ,İnternet gezgini, Takvim, Oyun (Solitare), Hesap makinesi, Regedit
    60tl gibi bir fiyat istiyorum

ROM hakkında ayrıntılı bilgi için tıkla !

[

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 19 Eylül 2009; 13:44:41 >

• Cihazın kendi fotoğraflarını koysan daha güzel olurdu.
  • Satışı devam eden ürün, Pm lerinize itina ile cevap vermekteyim Geç Kaldıklarımdan özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 2 Eylül 2009; 9:47:22 >
  • hocam, ayıptır sorması bu telefonun hangi özelliği 200 lira?
  • Evladiyelik bir cihaz hakkaten.
  • sadece mpx200 satışı devam etmektedir bu konu altında . Teşekkürler ilgi ve alakınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 2 Eylül 2009; 9:48:44 >
  • maşallah mpx200 uçmuşş yine ..hayırlı satışlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Temiz galaxy s21fe
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EVET işletim sistemi olarak uçmuş dediysen sen bu işten anlıyosun derim fiyat dersen o lanla satıcının arasında 3 aşa beş yukarı anlaşılır bu cihazı bilen bilir 150 liraya önünde işık olan nokilarla karşılaştırrırsak çok komik olur
    quote:

Orjinalden alıntı: TRaVMaaa

maşallah mpx200 uçmuşş yine ..hayırlı satışlar...

• guncel
  • !güncell 8800 satıldı mpx200 tek satılan ürün bu başlıkta!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 2 Eylül 2009; 9:49:49 >
  • MPX 200 DE WM 6.1 BUYUK IS YAPAR ARKADASLAR. KASILIR DIYE DUSUNUYORDUM AMA ARKADAS OLE BIRSEY OSLA SOYLERDI DIYE DUSUNUYORUM. MPX220 KADAR HIZLI DEGIL BELKI, AMA WM 6.1 GERCEKTEN BU TELEFONDA COK IS YAPAR....
  • Büyük işne demek bence harikalar yaratıyor ve yaratmaya deam ediyor bu cihaz gerçekten hariklar yaratıyor mpx200 hem windows mobile ATASI hemde gerçekten Harika bir telefon 6.1 de ne kasama var nede doonma normla safari yerine UCWEB kullanıyorum messenger olrak getjardan indirdiğim NIMBUZZ KULLANIYORUM cihaz yer uçagı bence birde şöyle birşey var ben uzun yıllar mpx200 kullandım vazgeçilmelzlerimden bir cihaz mpx220 sıfır almıştım ilk çıktığında inanın bunda aldığım zevki hiçbir cihazda bulamadım son olarakta bu cihazı sahibinden comda bir arkadaşın ilanıında satılık ibaresini gördümde aldım hiç kullanmasını bilmemmiş üzerinde 2002 yüklüydü önce 2003 yaptım aldığüım gün ardından 6.1 yaptım kız gibi(tabiri caizisew) alana hayrını görür satmakta istemiorum aslında .)
    quote:

Orjinalden alıntı: elusive

MPX 200 DE WM 6.1 BUYUK IS YAPAR ARKADASLAR. KASILIR DIYE DUSUNUYORDUM AMA ARKADAS OLE BIRSEY OSLA SOYLERDI DIYE DUSUNUYORUM. MPX220 KADAR HIZLI DEGIL BELKI, AMA WM 6.1 GERCEKTEN BU TELEFONDA COK IS YAPAR....

• telefonları bilmem ama ( mpx200 ü iyi bilirim ) SATAN KİŞİYE KEFİLİMDİR....

iyi satışlar Umut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 1 Ağustos 2009; 1:08:06 >
  • mpx 200 fotoları bekliyorum birde pm lere bakın artık
  • Pm ler Cevaplandı; Satışa devam ilanı iyi okuyun. pm atmadan önce.
  • Ekran ışığı olayının tamirini zamanında çok yapmıştım Ekranın 4 köşesindeki sünger tıpaları çıkar. Saatçi tornavidası diye takımı 1-2 tlye satılan tornavidaların düz ince olanı ile 4 tane vidayı aç. Önce menteşenin oradaki üst kapak tırnağını attır. Sonra da kapaktaki tırnakları attır. Böylece ekran kısmındaki board karşına çıkar. Board üzerindeki bütün filmleri soketlerinden çıkararak sök. Board üzerinde gördüğün bütün soketleri (özellikle en yanda olan uzun soket) diş fırçasının üzerine az bişey sentetik tiner dök ve iyice fırçala. Fırça kılları soketin içine iyice girsin (çünkü o kısımda zamanla oksitlenme oluşuyor mpx 200 kronik sorunu bu) Sonra eczaneden 3-4 tlye alacağın saf alkol ile tiner gelen kısımları iyice yıka (dikkatli olmak gerek küçük ekrana alkol ya da tiner gelirse ekranın alt kısmındaki kağıt ıslanacağı için görüntüde leke oluşturur). oda sıcaklığında en fazla 3-4 dakikada board kurur. Ondan sonra boardı yerine oturt. Filmleri tak ve yine önce alt menteşe kısmındaki tırnağı sonra da diğer tırnakları yerlerine oturtarak üst kapağı kapat. Artık mpx 200 ekran aydınlatma sorunundan kurtuldun Aynı yöntemi arama yapıldığında ses gelmediği durumda da kullanabilirsin. Aradaki tek fark iç hoparlörün filminin girdiği sokete temizlik işlemini uygulayacak olman Bunlar her mpx 200 kullanıcısının karşılaşacağı kronik ve çözümü oldukça basit, eli tornavida tutan herkesin kolayca çözebileceği sorunlardır. O yüzden kafaya takılacak bi konu değil. Zamanında mpx200 ve windows mobile konusunda öncü olan bi forumda oldukça fazla arkadaşın telefonunu bu şekilde tamir ettim ve çözümü paylaştım. Sanırım çözüm unutulmaya başlamış Tekrardan paylaşayım istedim.

• çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol çok üzülmüştüm böyle oldu diye saol.
  • Güncel Ekran sorunu çözüm aşamasında birkaç gün içinde gelicek kendim el atmak istemedim teşekkürler satış devam.
  • Daha 2gün önce 50lirya kapaksız aldım :( bilseydim buradan alırdım... wm6.5 yükledim ve sorunsuz çalışmakta.. :( tk sorun pil çabuk bitiyor :(( üzüldüm şimdi :((

iyi satışlar dilerim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.