Şimdi Ara

'Mpx220 gelmeden Mpx200 alınmaz.Fiyatı çok düşecek' ne demek, mobile a ithaf olunur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • negative delirttin beni varya... ne yazdığımı okumadan, kendi içinde çelişen yazılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

burası espri bölümü değil zaten
    önce 2.el bölümü ile karıştırdın
    sonra bana ve mobile e aklın sıra felsefe yapmaya başladın..
    şimdi de geyikbölümü mü yapmaya çalışıyorsun ??

felsefenin daha 1000 de biirini göremdin sen :) yaşını hararetle merak ediyorum
  • Yeter artık gerçekten...
  • burası forum kimseye şunu yapma bunu yapma yeter artık denmez kaaaardeşim. takılırsın, mesaj yaparsın, onu alma bunu al filan yaparsın, falanca geliyor filanca kalsın dersin, geyik yaparsın ama "yeter artık" diyemezsin forum burası yahu.. :)

tanıdık geldi mi bu yaklaşım negative

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi govindha -- 10/7/2004 1:41:16 >
  • Çattık ya
    Bu forumdaki saygınlığını ve geleceğini başlamadan bitirdin.Senin umrunda değil zaten belli...
  • hıh işte ben de bunu anlatmaya çalışıyordum "gerçekten siz çattınız" harika :) bu önemli bir aşama,ayrıca hepinizden kastın senin gibilerse, bilemiyorum gelecek filan sorun değil ... ben burda seviyeli ve hakettiğim soruları soruyum, sen bana seviyesizce karşılık ver sonra benim saygınlığım yok olsun ... mpx200 ü de, 220 yi de bu forumdaki saygınlığı da eşekler kovalasın o zaman ne diyim:)
  • Senin suçun değil.Bu yazdıklarının sen de farkında değilsin.Hayat şartları,stres sonucu böyle şeyler olabiliyor.

Sen seviyeli sorular falan sormuyorsun.Tüm mesajlarında resmen bizimle dalga geçiyorsun.Sonra da ben çok eğleniyorum diyorsun.Sen böyle şeylerden eğleniyorsan ciddi bir problemin var demektir.
  • bak yine benimle ilgili yorum yaptın... üslup biraz düzeldi diyordum ki yok değişen bir şey yok ... eğlenirim tabii ki sende kendini eğlenceye meze etmezsin olur biter... sen nasıl "mpx200, mpx220 gelmeden alınmaz" derken eğleniyorsan ben de eğlenmeliyim değil mi ....

bak foruma uygun bir yorum oldu bu ... insan eğlenmek için "mpx220 glemeden mpx200 alınmaz" diyebilir. ozaman da başkası onunla eylenince sorun etmemelidir

sorun??? herşey bi tarafa, "mobile" zeka yı meseleye karıştırmıştı ya... bir zeka süreci başlatalım biz de... şimdi herhangi bir şeyi alırken mesela bir bilgisayar (negative alakasız der şimdi :) onun kainatın en muhteşem aygıtı olduğunu ve hiç bir başka bilgisayarın bunu geçemiyeceğini mi düşünürsünüz ki kalkıp "mpx220 gelecek mpx200 almayın" dersiniz.. acayip merak ediyorum ???

yani acaba bir şey çıktığında bir şeyin kesin onun bir üst versiyonu olacağı ve teknolojinin o seviyede kalmayacağı kesin değil midir. yahu birisi buna evet hayır desin sonra zeka yarıştıralım... kimse şu sorularıma cevap vermedi... donanım haber se burası ben merak ediyorum ve soruyorum.

bir ürün çıktığın da bunun ergeç yeni bir model tarafından teknolojik olarak aşılacağını zaten bilmezmiyiz... yoksa aaaa işte bu son noktadır mı deriz... (tekrarlar ve vurgular sadece negative ve mobile içindir)

ayrıca sen biliyormusun bu mpx220 nin ne zaman geleceğini ??? 1 yıl sonra mı ne zaman amerika da satılmamış bir alet ne zaman gelir Türkiye'ye hele motorola pazar politikasıyla düşünürsen... bunların cevabını istiyorum kardeşim ... cevaplıyamıyorsanız da ozaman gayet kolay kimse herşeyi bilmez zorunda değil tabii ki... bana "mpx220 gelmeden mpx200 alınmaz"ı nasıl bir eğlence anın da yazdığınızı hem de benim forumuma söyleyin...

iddia ediyorsunuz ki ben bu ilanı ikinci el bölümünde vermemişim odan olmuş herşey...el cevab: ben öle nice ilanımı bilirim ki ikinci el sitesinde de aynı şekilde taciz edilmiştir... yigit özcan ile böle bir anımız vardır mesela...

o halde bir insan durup dururken niye "mpx220 gelmeden mpx200 alınmaz" der... mesela bence mpx330 gelmeden ipag 2215 alınmayabilir mi ???

şimdi tekrar soruyorum var mı bir nedenini söyleyen ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi govindha -- 10/7/2004 2:28:36 >

• 'yani acaba bir şey çıktığında bir şeyin kesin onun bir üst versiyonu olacağı ve teknolojinin o seviyede kalmayacağı kesin değil midir. yahu birisi buna evet hayır desin sonra zeka yarıştıralım... kimse şu sorularıma cevap vermedi... donanım haber se burası ben merak ediyorum ve soruyorum.'

Anlamıyorsun hala,zekadan bahsetmekte çok haklıyım.Ben fiyatlara göre konuşuyorum.Para öyle kolay kazanılmıyor.Para sorunu olmayan insan zaten istediği her telefonu alabilir.Ancak bütçesi sınırlı olan birisi iyi düşünüp karar verir.Teknolojisi iyi olan telefonun fiyatı da iyidir tabii ki !

Ayrıca Mpx220 2004'ün sonuna doğru piyasada olacak.
  • govindha ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum?
    quote:

sana en başta yaptıgın hatayı söleyeyim mi dostum
    bir cep telefonu ilanını Mobil Cihazlara açmak oldu, evet bu konu burda böle karşılanıyor, yorum yapılıyor, alınmaz, alınır diye?
    belki bilmiyordun?
    ama şimdi örendin ve bu konuyu uzatmanın anlamı yok

ama ne olursa olsun öle çıkışmamalıydın diye düşünüyorum.. burası böle ne yapacasksın kim bi ilan verse önce yeri 2.el denir ve sonra taşınana kadar sürekli alınır / alınmaz / üst modeli çıkacak vs. gibi yorumlar yapılır? sen de bunu mu kaldıramadın ne oldu gerginlik oldu aramızda? unlarla kimse uraşmak istemez!! yararlı konularda görüşmemiz dileğiyle... bir suçumuz oldysa af ola benden ..

saygılar sevgiler...

diye bitirdim diğer topic de, hala konusabiliyorsan sana diyeceğim bişi yok, olayları ben bitirdim sen bi o kadar büyütmüşsün, hemde bir topic yetmemiş 2 topic de bunu yapıyorsun biri bu
    diğeri bu
    http://forum.donanimhaber.com/m_879985/tm.htm

yetmiyor mu ? istersen bir topic daha aç, buradaki insaların bu tip konularla uraşacak zamanı yok, bundan çok yararlı olan mobil konularda insanlar konusacaktır!! bitir artık, satacaksan sat, satamadıysan bu kadar büyütme,

• problemi olan gider p.m veya icq vs.. yerlerde tartışır. ne gerek var bu tarz bir polemiğe ???
  • +1

Artık anlamını yitiriyor herşey!
    Bi yerden sonra basitleşiyor hayat...
    Boğaz köptüsü yeni bir anlam kazanıyor,
    Haydi bekleme kendini at...

Speed-Step

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 10/7/2004 18:43:30 >
  • çok komiksiniz ya:)
  • Harikasınız

klonajinsky +1
  • doğrudur ..
  • Ve hala modlar bu konuyu kilitlemedi,ilginç...
  • Niye kitlesinlerki?? Yada bir konunun niye kitlenmesi istensin! Tuhafsınız yaw...
  • Speed-Step +1

Niye kitlesinlerki kimin isi var kimin yok tesbit ediyorlar. Siz hala buralardamisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.