ortalama 30 dakika falan ama benim 40 dk. sürmüştü insan sıkılıo ya bide yüksek bi ses var
Mr'den tırsıyorsam benim gibi biyopsiye girsen ne yaparsın bilmem. Bir şey yok mr'da hiç korkma canın yanmaz mr'da.
hiç bişi olmuo ben bel emarı çektirdim 15dk. sürdü ama ses dayanılmaz bi kulak tıkacı al :D
bide zaten sana bi alet verio bişi olduunda veya kendini ii hissetmediinde bas dio
korkucak bisi yok ...
eğer kapalı alanlarda kalınca daral geliyosa yandın diyebilirim. tabut gibi bi zımbırtının içine alıyolar seni ondan sonra inşaat şantiyesiyesi gibi gürültüler başlıyo. ama kapalı yerlerde kalınca herhangi bi daral durumun söz konusu değilse tek kötü yanı senin için sadece gürültüsü. başka bişide yok
YAnında kolye saat kısaca metal takı..Gerçi seni soyuyorlar ama yinede vücudunun bir yerinde matal bişey olamyacak (yanlış anlama ama küpe falan takılıysa ve operatör görmeden mr a girersen kulağın danseder içerde ona göre)
korkacak bişey yok sadece sıkıcı
ben geçenlerde echomar'da çektirdim kadıköyde öyle birşeyin içine sokmadılar. masaya uzandım alet benim ustume geldi yukardan. hamburger ekmeginin icinde gibi hissediyorsun. yuzumden 20 cm kadar yukarda durdu alet.
ben çektirmedim ama bizim hoca anlatmıştı kendini kabirde hissediyormuşsun onun için korkmana gerek yok
harbiden kabir gibi kendimi ölü hissettim çok tırstım şimdi bu arkadaş çektirmiştir o yüzden gerçekleri anlatmaya başlayabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: tecnis
ben çektirmedim ama bizim hoca anlatmıştı kendini kabirde hissediyormuşsun onun için korkmana gerek yok
acımıyo merak etme:)) 30-40 dk öyle mal gibi yatıyon..ben kolumdan çektirmiştim çok kötü yatırmışlardı beni kolumu hissetmiyordum uyuşmuş tu... ama düzgün yatarsan bişey yok... bide çok gürültü oluyo o seni korkutmasın..hiç bişey olmuyo yani...
yanında kulak tıkacı götürmeni tavsiye ederim.makine iç gıcıklayıcı sesler çıkartıyor.delirtiyor insanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme