Şimdi Ara

MS-Dos ile çalışan muhasebe programında türkçe karakter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe karakterler .çöğ gibi karakterler çıkmıyor bazı şifrelerimiz bunlar olduğu için programa giremiyoruz windovs tabanlı bir hata sanırım pc açılırken bazı hatalar veriyor config.sys vsvs yan makinadan autoexe.bat coomand ve config.sys dosyalarını arızalı pc'ye kopyaladık ama yine olmadı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz acil lütfen

• ms dos tabanlı hangi muhasebe programını kullanıyorsunuz..çok geç olmadan yeni web tabanlı yada normal paket programlar öneririm..bu sorun hakkında bi fikrim yok ama ms doa tabanlı programlarda problemler kaçınılmaz olur...mesela ben netsis entegre w3 kullanıyorum..
  • Kullandığın İşletim sistemi nedir? Win98 ise Autoexec.bat ve config.sys içindeki dil ve klavye ayarlarının doğru olması lazım.Açılırken verdiği hataları ve bu dosyaların içeriğini yazarsan yardımcı olurum.
  • açılırken ega2.cpi country.sys hataları veriyor siyah ekranda bozuk dosya yada komut diyor
  • config.sys içindeki satırlarda bu dosyaların yolu vardır.Bu yol yanlış yazıldıysa yada bu dosyalar yoksa türkçe harfler çalışmaz.
  • teşekkürler

yan makinadan win98 başlangıç disketi yaptım içindekileri windowsda commanda attım karışık oldu ama olsun başardım sağolun
  • Nasıl çözdüğün hakkında detaylı bilgi verir misin? Ben xp kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.