Şimdi Ara

MS-Dos ile format ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada$lar nedendir bilmiyorum botlu cd olmasina ragmen bir turlu bilgisayar acilista ba$latmiyor CD'i (ba$ka bilgisayari ayni cd ile format atmi$tim hemde ayni model bilgisayardi) bios sifresini bilmedigimden acilista otmatikten CD'yi okumasinida saglayamiyorum.. (Bilgisayarin sahibide bilmiyor Bios $ifresini) Bilgisayarin icini acmak falan da istemiyorum ki bilgisayar dedigim laptop.. Madem oyle olmuyor bende ms-dos ile format atiyim sonra duzelir kurulumu yapabilirim CD ile du$unuyorum.. ama acilista nasil MS-Dos'u ba$latabilirim bilmiyorum f8 ile girdigimde sadece `safe mod` tarzi $eyler cikiyor MS-Dos ile ba$lat tarzi bir$ey yok.. Ms-dos ile ba$latabilsem `C:\> FORMAT A:/U` komutu ile format atabilecegimi biliyorum, tek sorun nasil ba$Langicta ms-dos'a gececegim. yardim edebilirseniz coik sevinirim butun onerilere acigim : )

disket surucusu dahili yada harici mevcut degil laptop'da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werci -- 7 Mart 2009; 3:28:27 >

• usb port varsa açılışta falsh diskini kullana bilirsin..... hatta flsh diskinden bile format atabilirsin...
  • sistem başlarken F12 ile boot seçeneği alabiliyorsan oradan cd kısmını seçip başlatmayı dene.
  • sevgili werci elin amerikasında onun bunun bilgisayarına format atmaya kalkarsan böyle olursun. bi de hava yapıyodun yok neymiş gerek yokmuş dostan formata falanmış filanmış. noldu gülüm? :D
  • bios $ifresini bilmedigimden aklima ba$ka bir$ey gelmedi : ) yoksa akil kari degil dos ile format atmak, en son hatirladigim win 98'i dos'la formatliyorduk ;) akil versen daha yararli olurdu : )
  • Notebooklarda F tuşlarindan bir tanesiyle BOOT'u hangi cihazdan yapabileceginizi secmenize imkan verir.
    Notebook acilirken F1, F2, F10, F11, F12 gibi tuşları deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.