Şimdi Ara

MS Mİ ? RAPTOR MU ? GİGA AXE Mİ ? DEEP + TOTO MU ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: psychomanyak

ne raptro nede ms nede deep+ tote ..eğer gerçekten warıor oynamayı bılıyonsa +8 gıga nın ustune tanımam süper combo yapılıyo ...ama +9 raptora dıcek lafım yok

aynen +8 giga hersey atak speedte bitio
  • Ya Ne IRK ından bahsediyosunuz ya? Oyunu bilmio heralde...

Combo yapmak istiyorsan Giga(2h) veya Avedon daha güzel

Ama ucuza gelsin diorsan toto+impact

Ama sakın raptor kullanma Tears vs Hitmachine i izledinmi bilmem hit giga yerine raptor kullanmış etki bile etmiyor.
  • en iyi raptor
  • bak kardes daima raptor deme sakın bak tot deep züper olur
    bak raptorla 10wuruorsun 500damage diyelim misal
    ama tot deep le 15wurursun 400 we ei combo yapıorsan daima tot deep derim
  • bence raptor +8 en fazla dmg vurur
  • +8 giga nın üstüne silah tanımam insnaın +8 gigası olsun gerisi yalan
  • deep+toto.Bu arada intci warrior ne ya koptum
  • sen in dediğine göre en fazla dmg tabiki raptor ama:) şu şekil sorsan en ii warrior silahı hangisi die ...giga tek eL derim
  • eet ya Priest İmpact Bi Takar Demi :D Cift EL off off :D
  • Walla +8 Avedon şu anda en pahallı item. +6 avedonla +8 ms kafa kafaya gidiyor takasta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

avedon arkadasım ıste buda ss

http://img208.imageshack.us/my.php?image=avedonsu0.jpg

resımdekı ıtem +8 raptordan daha ıyı sebebı ıse raptrla hemn hemn aynı ap de avantajı ıse bonusları ama asla Giga gibi olamazz! giga nın bonuslarıyla bır tutmassın ve giga kadr seri vuramassın ne raptrla nede o yenı zımbırtı ıle 4ewer Giga+8.. ama +9 giga yıda sadece ruyamda goruyrm keşke olsada kullansam

ezbere konuşma yahu.+8 avedonun attackı gigadan baya fazla, gigayla hızı aynı.giga kadar seri vurursun yani

ben orda raptor ıle o avedon mu ne onun ap lerını kıyasladım bu 1
    2. sıde o avedonda dex bonus bıle yok kı bu yuzden gıga ıle aynı hızda olamaz..combo yapmayı bılen ıyı warrıor oyuncularına sor zaten adamlar sana gıga der.. ben şahsen ko ya başladığım ılk zamanlarda çok arastrdım!

• +2 viper staff tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_X_Less

quote:

Orjinalden alıntı: B3AH

WairorLerden Bahsedioz :D

o nasıl bi irk yeni mi çıktı

• Abi her silah farklı bi combo demektir.. Raptor a alışmış biri için giga ne kadar kötü ise Giga ya alışmış biri için Raptor un vay haline.. Demek istediğimi anlatabildinizmi bilmiorum ama ben tota + giga ikilisini kullanıyorum zamanında +7 giga kullandım fakat tota + giga en iyisi.. Hele giga lr damega lı ise karşındakinin vay haline..

• IMP+TOTO
  • Combo bilene +8 giga yada toto iyi gider..+8raptordan çok iyidir combo yapan için..Çünkü +8 raptorla combo seri combo yapılamaz pk esnasında gigaya göre...Ama giga yerine avedonu tavsiye ederim..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

avedon arkadasım ıste buda ss

http://img208.imageshack.us/my.php?image=avedonsu0.jpg

resımdekı ıtem +8 raptordan daha ıyı sebebı ıse raptrla hemn hemn aynı ap de avantajı ıse bonusları ama asla Giga gibi olamazz! giga nın bonuslarıyla bır tutmassın ve giga kadr seri vuramassın ne raptrla nede o yenı zımbırtı ıle 4ewer Giga+8.. ama +9 giga yıda sadece ruyamda goruyrm keşke olsada kullansam

ezbere konuşma yahu.+8 avedonun attackı gigadan baya fazla, gigayla hızı aynı.giga kadar seri vurursun yani

ben orda raptor ıle o avedon mu ne onun ap lerını kıyasladım bu 1
    2. sıde o avedonda dex bonus bıle yok kı bu yuzden gıga ıle aynı hızda olamaz..combo yapmayı bılen ıyı warrıor oyuncularına sor zaten adamlar sana gıga der.. ben şahsen ko ya başladığım ılk zamanlarda çok arastrdım!

ehehue cahilliğine verdim.warriora dex bonus işe yaramaz tamam mı dex bonus hızını etkilemez. silahın açıklamasında gördüğün attack speed var.giga ve avedon da slowdur.raptor glave vs de very slow.yahu silahların inventory de görünümü bile aynı hangi akılla birinin daha yawaş olduğunu söylüyosun anlamadım.
    lütfen bilmeden konuşma ya.bide çok iyi biliyomuş gibi iddaalaşıyosun.dex bonus kısmına koptum özellikle.

• quote:

Orjinalden alıntı: SilverPaw

GIGA derim ben

katılıyorum bende gıga derım
  • tabiki raptor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.