Şimdi Ara

MS Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sık aralıklarla PC mi formatliyorum ve her defasinda uzun uzun MS update yapmak zorunda kaliyorum, herhangi bir yer var mi bu update'leri indirip bilgisayarda save edebilecegimiz, boylece kurulustan sonra bu dosyalari patch edip uzun update'lerden kurtulalim ?

• sende benim gibi yaparsan bi daha update etmekten kurtulursun.otomatik güncelleme bütün yüklemeleri yaptıktan sonra denetim masasından program ekle kaldıra gel ve üsteki GÜNCELLEŞTİRMELERİ GÖSTER kutucuğunu işaretle.sayfada yapılan tüm güncellemeler görünecektir(örnek= KB887472) tüm bu güncellemeleri bi yere yazdıktan sonrawww.microsoft.com/turkiye/download/default.mspx adresine git ve resimdeki gibi daha önceden yazmış olduğun dosyaların tam adını yazarak masaüstünde oluşturmuş olduğun bi dosyaya sırasıyla yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 10 Eylül 2005, 21:48:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: decapitater

Ben sık aralıklarla PC mi formatliyorum ve her defasinda uzun uzun MS update yapmak zorunda kaliyorum, herhangi bir yer var mi bu update'leri indirip bilgisayarda save edebilecegimiz, boylece kurulustan sonra bu dosyalari patch edip uzun update'lerden kurtulalim ?

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

uzantıları exe yap kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 10 Eylül 2005, 21:56:46 >
  • uzantilari exe yap kur ne demek ? C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download in altinda bin tane dosya var ?
  • yardim yok mu ?
  • quote:

uzantilari exe yap kur ne demek ? C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download in altinda bin tane dosya var ?

onlar update dosyaları işte.

bi yere yedekle
    formattan sonra sadnksjdnşakjsndakwjnef.exe yap kur pc ne bu kadar
  • ben sp2 cdsini siparis etmistim belese gelmisti.ne zaman format atsam onu yukluyorum gerişsinide antiviruse birakiyorum.hala yapiyolarsa bu hizmeti sende iste 7-10 gunde geliyor ta hollandalardan.100 milyon saydim 3 yil her turlu destegi vericekler.
  • adnksjdnşakjsndakwjnef.exe dedigin dosya nerde abi ?

quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

quote:

uzantilari exe yap kur ne demek ? C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download in altinda bin tane dosya var ?

bi yere yedekle
  • quote:

adnksjdnşakjsndakwjnef.exe dedigin dosya nerde abi ?

quote:

quote:

bi yere yedekle

yaw kardeşim bu nedir diye soracağına yukarda çok basit bi şekilde yazmışım.en kolay öyle yapabilirsin bilgisayarına indirdiğin güncellemeleri daha sonra bi cd'ye yaz ve formattan sonra bir bir yükle

• En kolayı update ler bittikten sonra sistemin kopyasını almak. Bunu ghost yada acronis true image programları ile yapabilirsin.
  • image ile kopyasini alirsam format atmamin bir manasi kalmaz ki, formattan onceki hali tekrar bilgisatarda olur, yaniliyor muyum ?
  • quote:

image ile kopyasini alirsam format atmamin bir manasi kalmaz ki, formattan onceki hali tekrar bilgisatarda olur, yaniliyor muyum ?

temiz bir windows kurduktan ve gerekli güncellemeleri yaptıktan hemen sonra image kopyasını ghostla al ve ondan sonra proğramlarını kurarsın.. biz öyle yapıyoruz temiz windows ne zaman istersen kur çalıştır.
  • tesekkurler, ama son bir soru, tum sistemi yedekleyemiyorum cunku bende DVD writer yok, sanirim su an benim harddiskte 4.3 GB lik bir kullanim var yeni kurdum PC'yi, sadece MS update'lerin oldugu seyin image'iını alma sansim var mı, varsa nasıl ?
  • ?
  • bir bilen yok mu allah rizasi icin
  • quote:

adnksjdnşakjsndakwjnef.exe dedigin dosya nerde abi ?

quote:

quote:

bi yere yedekle

yaav o lafın gelişi be yav.
    ordaki dosyların ismi ed2557bb0905a05a62826aa7d9b62351c4113d1a bu şekilde ya bende kafadan salladım

• quote:

Orjinalden alıntı: necat

sende benim gibi yaparsan bi daha update etmekten kurtulursun.otomatik güncelleme bütün yüklemeleri yaptıktan sonra denetim masasından program ekle kaldıra gel ve üsteki GÜNCELLEŞTİRMELERİ GÖSTER kutucuğunu işaretle.sayfada yapılan tüm güncellemeler görünecektir(örnek= KB887472) tüm bu güncellemeleri bi yere yazdıktan sonrawww.microsoft.com/turkiye/download/default.mspx adresine git ve resimdeki gibi daha önceden yazmış olduğun dosyaların tam adını yazarak masaüstünde oluşturmuş olduğun bi dosyaya sırasıyla yükle

image almakla uğraşmak istemiyosan ki en mantıklı yolu anlatmış arkadaş.Fazla zor değil bir geceni buna ayırırsan halledersin.

• quote:

Orjinalden alıntı: BornTobeWild

quote:

Orjinalden alıntı: necat

sende benim gibi yaparsan bi daha update etmekten kurtulursun.otomatik güncelleme bütün yüklemeleri yaptıktan sonra denetim masasından program ekle kaldıra gel ve üsteki GÜNCELLEŞTİRMELERİ GÖSTER kutucuğunu işaretle.sayfada yapılan tüm güncellemeler görünecektir(örnek= KB887472) tüm bu güncellemeleri bi yere yazdıktan sonrawww.microsoft.com/turkiye/download/default.mspx adresine git ve resimdeki gibi daha önceden yazmış olduğun dosyaların tam adını yazarak masaüstünde oluşturmuş olduğun bi dosyaya sırasıyla yükle

image almakla uğraşmak istemiyosan ki en mantıklı yolu anlatmış arkadaş.Fazla zor değil bir geceni buna ayırırsan halledersin.

bir gece sürmez yaw ben bir saatte hepsini yükledim 256 kb adsl ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.