Şimdi Ara

ms wheel optical 1.1a bozulunca...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese merhabalar.
    6-7 senedir kullandığım Microsft Wheel Optical Mouse 1.1a artık emekliliğini istiyor benden. Onun yerine alabileceğim bir fare arıyorum.
    Kafamda birkaç model var aslında ama deneme şansım hiç olmadığı için çok kararsızım.
    Forumdan ikinci el bir cyber snipa swat aldım ama kesinlikle alışamadım fareye. sırtı çok kaba, ağırlığı fazla, sensörü bir acayip.
    Fare tutuş şeklimi resimlerde göstermeye çalıştım. Sanırım ne palm grip ne de claw grip gibi. İkisinin ortası bir şekilde tutuyorum fareyi.
    Bir de dikkat ettim çoğu zaman fareyi kaldırarak kullanıyorum. MS fareyi bir miktar kaldırınca hareket etmiyor tabi. Bu sanırım bir özellik oluyordu üst düzey farelerde.
    Ağırlıklı olarak FPS oynuyorum. Call of Duty online hastasıyım.
    Bu şartlar altında bana önerebileceğiniz fareler var mı arkadaşlar?
    Benim kafamda Razer DA v2 ve ROCCAT Kova[+] var şimdilik. Lazer sensör bu cyber snipadan sonra beni korkuttu açıkcası.
    İki modelde olduğu gibi yanda tuşları olan, elime uygun, kontrolü ve ağırlığı MS fareye yakın başka fareler önerebilir misiniz?
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayluu -- 15 Mayıs 2012; 11:46:28 >

• bende 6 7 sene ms 1.1 kullanıcılardanım kesinlikle dhv2 tavsiye etmiyorum mouse kalitesi hakkında kötülemiyorum ms 1.1 kullancılarının coğu dhv2 alışamıyor hemen satma kararı alıyor bence ms1.1 yakın mouselar seçmelisin tavsiye olarak kendim kullandığım mouselardan biri zowie ec2 bunlarında dışında sana ms3.0 ve xaiyi önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

bende 6 7 sene ms 1.1 kullanıcılardanım kesinlikle dhv2 tavsiye etmiyorum mouse kalitesi hakkında kötülemiyorum ms 1.1 kullancılarının coğu dhv2 alışamıyor hemen satma kararı alıyor bence ms1.1 yakın mouselar seçmelisin tavsiye olarak kendim kullandığım mouselardan biri zowie ec2 bunlarında dışında sana ms3.0 ve xaiyi önerebilirim

deathadder önermezken ms 3.0 önermeniz mantıksız olmuş çünkü bu iki farenin ergonomisi %80 aynı. xai, kinzu, abyssus, kana, ms 1.1, zowie'nın ms 1.1leri ihtiyacınızı karşılayacaktır.
  • ben dhv2 kullandım mouse cok hassas bir mouse profesyonel anlamda cs oynayan oyuncular alınca bunun farkına varıyor razer farklı bir olay bence
  • @LOCOO
    aslında DAv2 ilk tercihimdi, hatta kredi kartını girip son anda vazgeçtim ikisini de denedim diyorsan sanırım vazgeçmeliyim DAv2'den.
    razer farelerin hepsi böyle hassas mıdır?

@Merter V.
    kinzuyu eledim çünkü yanda tuşları yok. abyssusun da şekli bi tuhaf geldi ordan eledim. ms farelere daha bakmam çünkü bozulunca yenisi bulunmuyor
    kalanlar arasından hangisini seçmeliyim? Kana, XAI, Zowie? hepsi aşağı yukarı birbirine benziyor tip olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.