Şimdi Ara

msi 6600gt + nv silencer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi 6600gt ekran kartım var nv silencer v6 rev2 aldım ama çalıştırdıımda pc yi fanın önüne elimi koyduğumda fandan içeriye hava geliyor ama dış ızgaradan hava dıaşrıya gelmiyor bu neden oluyor yanlış bişey mi var ?

• Fana baktım fan ters dönüyor bunun bi zararı olur mu ve neden olur fanın güç yerindeki beyaz plastiği çıkarttım 2 pin açıkta kaldı onlara direkt tam ters olarak taktım bu seferde fan hiç çalışmadı nası düzelteceğim ???
  • Kimse bişe söylemicek mi gerçi fanın kendi sitesinde bunu buldum benimkide bu yöne dönüo bana ters gibi geldi sanırım normal ama hava dışarı diil içeri atılıo gibi elimi koyunca öle anlaşılıo ...
    http://www.arctic-cooling.com/p_vga2.php?idx=62&data=6
  • arkadaşım aynı fandan ben de kullandım çalışması öyle ürünün ve çok fazla hava üflemediği de doğrudur arka çıkıştan pek hissedemeyebilirsin..

peki ısı değerlerin nasıl default soğutucuya göre?
  • idle da defualtta 49 la bunla 41
    yük altında defualt 80 bile gördüm bunla 55 i gçemedi ...
    Bide sen hatırlıomusun fanın altına elini koyunca hava geliyormuydu birde fan ne tarafa doğru dönüyordu çünkü saat yönünde dönüyo ama fanın kanatları ters ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaholicss -- 28 Ağustos 2006; 23:08:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaholicss

idle da defualtta 49 la bunla 41
    yük altında defualt 80 bile gördüm bunla 55 i gçemedi ...
    Bide sen hatırlıomusun fanın altına elini koyunca hava geliyormuydu birde fan ne tarafa doğru dönüyordu çünkü saat yönünde dönüyo ama fanın kanatları ters ...

aynen dediğin gibi bir hata yok

elimi koyunca hava gelmiyodu sanırım..
  • quote:

elimi koyunca hava gelmiyodu sanırım..

ala ala bende bariz bi hava akımı var ya elimi koyunca bayaa gelio...
  • yük altında defualt 80 bile gördüm bunla 55 i gçemedi ...

yanlıs bisey olsa bile kafana takma.Bendekide 55 i geçmese ne güzel olurdu.
  • quote:

yanlıs bisey olsa bile kafana takma.Bendekide 55 i geçmese ne güzel olurdu.

Sindi o/c denemelerine de başlıorum bakalım nolcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaholicss -- 29 Ağustos 2006; 9:45:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.