Şimdi Ara

MSI 6950 TWIN FROZR II SORUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediklerinin hepsini uygulucam dostum cidden oleler insani biktiriyor bu teknik servis olaylari.ekseni aramistim orasida karti getirin sicakliklar anormal demisti.goturcem bakalim ne cikicak sonucunda.yardimin ve ilgin icin tesekkur ederim:)
  • rica ederim dostum inşallah tez zamanda lehine çözülür sorunun. kolay gelsin.
  • Kasa içi hava akımındanda olabilir , tozdanda olabilir :S Aynı kart bende var boşta 25 derecelerde , Battlefield 3 ultra ayarlarda en fazla 48 gördüm :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

Kasa içi hava akımındanda olabilir , tozdanda olabilir :S Aynı kart bende var boşta 25 derecelerde , Battlefield 3 ultra ayarlarda en fazla 48 gördüm :S

Verdim karti dostum teknik servise sorun kesinlikle donanimdan kaynaklaniyor.kartta bir gram toz yok kablolar toplu ve hava akimi gayet iyiydi.bi vidasiyla oynanmis dediler alirken hic oynamama ragmen.bakalim ne cikicak
  • Sorununu en kısa zamanda çözerlerde kartını rahat rahat kullanırsın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeozak

quote:

Kasa içi hava akımındanda olabilir , tozdanda olabilir :S Aynı kart bende var boşta 25 derecelerde , Battlefield 3 ultra ayarlarda en fazla 48 gördüm :S

Verdim karti dostum teknik servise sorun kesinlikle donanimdan kaynaklaniyor.kartta bir gram toz yok kablolar toplu ve hava akimi gayet iyiydi.bi vidasiyla oynanmis dediler alirken hic oynamama ragmen.bakalim ne cikicak

Hayırlısı inş

Benimde bi sorum olacak , Dxdiagda ve Can You Run It te - Ekran kartı belleği 751 MB yazıyormuydu sizdede ?
    Gpu-z de felan 2048 mb yazıyo ama dediğim yerlerde 751 mb
    bi arkadaştada XFX 6950 var , ondada 733 mb yazıyormuş dxdiagda , acaba tüm 6950lerdede mi böyle

• quote:

quote:

kolay gelsin, inşallah sorunun en kısa sürede çözülür.sıfırıyla değişim olursa çok şanslısın şahsen benim zotac gtx480 im bozulmuştu, görüntü bile vermiyordu.2 kez servise gönderdiğim halde sorunsuz diyip bana geri gönderdiler.ben de kartın sistemimle uyumsuzluk çıkardığını sanıp sattım.sattığım kişide de çalışmadı ve servise gönderdi.vatandan fatura bedeli tutarında hediye çeki aldı ben böyle teknik servise ne diyeyim, allah ıslah etsin onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 13 Kasım 2011; 16:39:51 >

• @xray97 sagol umarim ole olur..
    @matexa hic dikkat etmedim hocam mb olayina dxdiagta falan ama gpu-z de ole yaziyorsa sorun yoktur zaten.buyuk ihtimal butun kartlarda boledir.
    @alpcan aksoy bende karti verdim ama sifiriyla degisicegini hic sanmiyorum acikcasi.bu teknik servis olaylarinda hep bir sorun cikiyor.zaten kartin garantisi pentadan ve stoklara baktigimda suan karttan stokta bulunmuyor.nasil olcak bakalim merak ediyorum sonucu.ama bu isin pesini birakmam.olana kadar hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@xray97 sagol umarim ole olur..
    @matexa hic dikkat etmedim hocam mb olayina dxdiagta falan ama gpu-z de ole yaziyorsa sorun yoktur zaten.buyuk ihtimal butun kartlarda boledir.
    @alpcan aksoy bende karti verdim ama sifiriyla degisicegini hic sanmiyorum acikcasi.bu teknik servis olaylarinda hep bir sorun cikiyor.zaten kartin garantisi pentadan ve stoklara baktigimda suan karttan stokta bulunmuyor.nasil olcak bakalim merak ediyorum sonucu.ama bu isin pesini birakmam.olana kadar hocam:)

Sorun çıkan iki kartımda da yeni kart vermişti ZOTAC'ın servisi, teknik servisle konuşurken söze "Merhaba ben Cumhuriyet Savcısı blabla blabla" diyince veriyorlar paşa paşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

@xray97 sagol umarim ole olur..

Sorun çıkan iki kartımda da yeni kart vermişti ZOTAC'ın servisi, teknik servisle konuşurken söze "Merhaba ben Cumhuriyet Savcısı blabla blabla" diyince veriyorlar paşa paşa

Oda bi yöntem tabi hocam:D Sorun cikartirlarsa denenebilir:D

• kardeş bu verdiğin sıcaklık değerleriyle ilgili sorunu bende yaşadım BF3 oynarken yaklaşık 85 dereceleri görüyordu kart,, hatta süre uzadıkça değerler daha fazla artıyordu..ancak ben nvidia 560 ti hawk almıştım.. msı yın TWIN FROZR II teknolıjisinde sıkınıtı var gibi ben vatandan almıştım BF3 oynarken kart aşırı ısınıyor diye kartı teknik servise verdim perşembe günü,
    cuma akşamı benı aradılar kabul ediyoruz müşteri memnuniyeti adına kartınızı geri alalım dediler..bende ASUS ENGTX560 TI DCII TOP modelini aldım üste sadece 20 tl verdim Allah senide kurtarsın o karttan..
    kartta sıkıntı yok filan derlerse kabul etme..şikayetini ısrarla bildir..BF3 oyununda kartın test edilmesini iste...
    bak ben şöyle bir yol takip etmiştim kartın sıcaklık değerlerini gösteren ss ler koymuştum masaüstüne, Bf3 de kurmuştum onun ile test etsinler diye, kartı da default ayarlarına getirerek, pc kasasını vatana götürmüştüm..
    aslında bir çok satıcının teknik servisinde çalışanlar sıcaklık değerlerinden oc den şundan bundan filan anlamıyor onlara sıkıntıyı belirtmek için yardımcı olman ve ısrarla kartın aşırı derecelerde çalıştığı kanıtlamaya çalışman gerekiyir..
    son olarak şunu sorayım PSU kaç w? ve 6 pinlik çıkışlarında kaç amper güç var ??
    çünkü garantiye gönderirsen istanbuldaki msı dispiritöründe ekran kartı bölümünde çalışan uşaklar sana psu nun yetersiz geldiğinden dolayı kartının ısındığını söyleyecekler adım gibi eminim ben epey bi araştırma yapmıştım çünkü.. Allah yardımcın olsun inşallah iade alırlar kartını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecebatuhan -- 14 Kasım 2011; 7:48:47 >

• Dostum mesajını yeni gördüm öncelikle ilgin için saol.ikincisi psu 750w seasonic kaç amper verdiğini tam bilmiyorum ama aldığım yerde eksen bilgisayarda yani telefonda görüştüğüm yetkililer psudan sorun olmucağını sölediler bana.Şimdi servispointe gidiyor.Ben ss falan almamıştım fakat BF3'le furmarkla occt ile denenmesi için bir not bırakmıştım.Umarım sorun çözülür.Haftaya servisi arayıp telefonla rahatsız edicem biraz bakalım..
  • Benimde bir sorum olcak konu açılmışken
    Benim ekran kartında bi fan dönüyor diğeri ise dönmüyor :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.