Şimdi Ara

msi 760GM anakart işlemci desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde buradaki tavsiyelere uyarak "MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz DVI&VGA Anakart" satın almıştım. Fakat anakartın phenom x4 955 işlemciyi desteklemediğini duydum. Doğru mu acaba ? :(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bilgisi olan ?
  • anakrt AM3+ destekli,hem 938 pin işlemcileri destekler hem de yeni çıkan fx serisi işlemcileri yani sizin açınızdan sorun olmaz hatta ileriye yönelik olduğundan daha sonra işlemcinizi fx serisi ile değiştirebilirsiniz,gerçi buna da pek ihtiyaç duyacağınızı zannetmiyorum çünkü aldığınız işlemci gayet performanslı.
  • Önce destekliyordu. Sonra desteği kaldırdılar.
  • Destekliyor, aldığın Ankartın kitapçığına bak orada yoksa sitesinde support yazan yerden cpu suppot yazan yere bak.
    http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Aralık 2011; 19:12:24 >
  • teşekkürler. iyi bari destekliyomus. anakartı almıstım. işlemcininde vatan'ın stoklarına gelmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

Önce destekliyordu. Sonra desteği kaldırdılar.

İlk defa sizden duyuyorum bunu,kaynak gösterirmisiniz.
  • 125W'lık Phenom'ları desteklemiyor. Türkiye'de satılan 955BE'lerin tamamı 125W TDP'ye sahip. BU anakartla phenom işlemci kullanmak için en iyisi Phenom X4 960T almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

125W'lık Phenom'ları desteklemiyor. Türkiye'de satılan 955BE'lerin tamamı 125W TDP'ye sahip. BU anakartla phenom işlemci kullanmak için en iyisi Phenom X4 960T almak.

eminmisin? anakartın üzerinde phenom x6 ya kadar desteklediği yazıyor.
  • Sitesinden buldum. desteklediği işlemci modelleri:
    http://msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#?div=CPUSupport
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Dedektifi

quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

125W'lık Phenom'ları desteklemiyor. Türkiye'de satılan 955BE'lerin tamamı 125W TDP'ye sahip. BU anakartla phenom işlemci kullanmak için en iyisi Phenom X4 960T almak.

eminmisin? anakartın üzerinde phenom x6 ya kadar desteklediği yazıyor.

Sen yazdığımı okumuyor musun arkadaşım. 95W olan işlemci modellerini destekliyor. Türkiyedeki işlemciler 125W TDP ile geliyor. Sadece Phenom II X4 840 (Tam bir phenom işlemci sayılmaz) ve Phenom II X4 960T ve Athlon işlemciler 95W TDP'ye sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramptha -- 13 Aralık 2011; 20:17:15 >
  • konuya ss ile açıklık getirelim

msi 760GM anakart işlemci desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 12 Şubat 2012; 1:08:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.