Şimdi Ara

MSI 760GM-P21 (FX) Anakart Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım işlemci fx 6300 ve anakart sanırım ucu ucuna yetiyor bu işlemciye diyeceğim şu ben bu anakartı değiştirsem muazzam bir performans artışı yaşarmıyım oc falan gibi şeylerden anlamadığım ve param olmadığı için tercih etmedim daha iyi bir anakart 6-7 ay önce golddan bu yüzden bu anakartı almıştım keşke daha iyisini alsaydım diyorum sanki yetersiz gibi geliyor bana ve bir diğer sorunum ise bu anakartın sanırım uefi desteği var emin değilim şuanda legacy bios olarak kullanıyorum ilk başta uefiydi kendileri sonra değişti kendi kendine sanırım yada bu uefiyi apudan hatırlıyorum sanırım

1.bu anakartın uefi desteği var mı ?

2. bu anakartı değiştirip başka anakart almalımıyım arada dandik oyunlar oynuyorum bazen o kadar

3.anakartın uefi desteği var ise ben bütün biosu aradım taradım içinde boot mode değiştiricek bir şey bulamadım veya o security seçeneğinden yapılan bir ayar vardı sanırım onuda bulamadım bios belki değişir diye uefili kendime format flashı hazırladım ama nafile hala legacy flashı seçerken parantez içinde uefi yazmadı belki yanlış yapmış olabilirim.

4. Legacy modedan uefi moduna geçebilirsem bilgisayarım daha mı performanslı olur

5. Şuanda işlemcime fan ve ssd almayı düşünüyorum hardiskim aşırı kötü ve eski onun için ucuz bir şeyler almayı planlıyorum

6. anakartın sata 3 desteği yok ssdler sata 3 benim için sorun değil az düşük performans ile kullansam ssdyi onun dışında kasam sanırım çok ısınıyor ve bir adet kasaya fan 40-50 liralık birde işlemciye en fazla 100 liraya kadar bir fan almayı düşünüyorum bunun içinde öneri yaparsanız sevinirim.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum.
    noktalama işaretleri koymadığım için özür diler iyi geceler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil -- 25 Ocak 2015; 0:43:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.