Şimdi Ara

MSI 770-C45 AMD770/DDR3 1600MHz vs Gigabyte MA785GT-UD3H/ DDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ßu Anakartlardan birisini alıcam. Fakat aralarındaki farkı tam olarak çözemedim markaların ayrıcalığı derseniz ikisinide bilmiyorum.
    Hangisini almam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Diğer parçalarıda Karta göre alıcam Şimdilik Sadece bu kartları mukayese etmenizi istiyorum.
    Bu kartların fiyatında farklı ve daha iyi bir kart varsa oda güzel olr.Harici ekran kartı alacağım için onboard olup olmaması önemsiz..
    Şimdiden Teşekkürler.

• Yokmu yorumu olan arkadaşlar ??
  • Asus EVO-V alabilirsin.

Karşılarştırma için ürünlerin sitesinde özelliklerine bakabilirsin.
  • Temelde aralarındaki en buyuk var 785G'de entegre grafik islemcisi var. 770'te yok. Ayrıca Gigabyte MSI'a gore daha kaliteli anakartlar uretir birde ondan bahsedebiliriz tahmin ediyorum MSI'da USB3 ve 6 Gbit Sata destegi yoktur.
    Once kafandan ne istedigini bir belirle.. Ona gore anakart secmen gerekir. En azından su sorulara cevap vermen gerekir.
    Entegre Grafik islemcisi istiyormusun?
    Crossfire destegi istiyormusun?
    USB 3.0 istiyormusun
    6 Gbit Sata istiyormusun?
    Overclock yapıcan mı?
  • ßen zaten gigabyte'de karar kılmıştım fakat arkadaşlar tümleşik ekran kartına gerek yok msi ucuz onu al demesi üzerine bu topici açtm.
    Crossfire dşünmüyorm ama oc ilerde yapmayı planlıyorum.ßide bu çekirdek açma olayları fln var oralara hiç girmeden geçiyim ama o açıdanda gigabyte gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haeras

Temelde aralarındaki en buyuk var 785G'de entegre grafik islemcisi var. 770'te yok. Ayrıca Gigabyte MSI'a gore daha kaliteli anakartlar uretir birde ondan bahsedebiliriz tahmin ediyorum MSI'da USB3 ve 6 Gbit Sata destegi yoktur.
    Once kafandan ne istedigini bir belirle.. Ona gore anakart secmen gerekir. En azından su sorulara cevap vermen gerekir.
    Entegre Grafik islemcisi istiyormusun?
    Crossfire destegi istiyormusun?
    USB 3.0 istiyormusun
    6 Gbit Sata istiyormusun?
    Overclock yapıcan mı?

ikisi de usb2 ve sata2,-- usb3 ve sata 6gbit (sata3) ikisinde de yok,
    en temel farkı paylaşımlı entegre ekran kartı,birdde gigabyte oc için daha iyi zaten crossfire x4 olduğu için performanslı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknokratik -- 5 Haziran 2010; 19:16:40 >

• Yani Oc dışında Msi ile kafa kafaya mı diosun Delight?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkisi arasında yukarıda da belirtildiği gibi tümleşik ekran kartı ve gigabyte'ın oc konusunda biraz daha iyi olması dışında fark yok.Belki Gigabyte'ın senin için tek artısı ekran kartın garantiye falan giderse pc'ni tümleşik kart ile kullanmaya devam edebilmen olur.
  • oc düşünüyorsan gigabyte al,büyük fark yok
  • Oc den anlamıyorum işin aslı. O yüzden pek uğraşmam. İşlemci,ekran kartı,ram bunları performanslı ve hakkını verecek şekilde çalıştırabilecek olması+ bide sağlamlığı bnm için önemli 3-4 yıl kadar götürecek beni çünkü.Büyük ihtimal 4 çekirdekli bir amd işlemci vede hd 4770 gibi bir ekran kartı alcam bunlardan iyi performans almak istiyorum.
    Anakartda bitiyo iş. Bu anakartları asus evo-v ile mukayese edecek olursak sonuç ne olur peki arkadaşlar ?
  • Aralarındaki temel fark paylaşımlı ekran kartı. Bunun dışında ikiside atx anakart ve DDR3 bellek destekli.

Bir diğer farkda fiyat farkı vatanda MSI $66, gigabyte $96.

$30'la daha büyük sabit disk veya daha iyi ekran kartı alabilirsin.
  • Peki ßezgin arkadaşım Msi anakartlarda oto oc die bişi duymuştum.Bu kartdada bu özellik mevcutmudur? Dediğim gibi sağlam bi anakart istiyorum herkes asus'u gösteriyo.
    Kararsızlık bu olsa gerek gigabyte - asus - Msi
  • msi da active phase switching diye bir ibare var ???
  • msi 770-c45 kullanıyorum 3 aydan bu yana. herhangi bir soruna rastlamadım. birde anakart full katı kondansator bilginize.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Progrock

msi 770-c45 kullanıyorum 3 aydan bu yana. herhangi bir soruna rastlamadım. birde anakart full katı kondansator bilginize.....

Saol bilgi için yalnız katı kodansator ne demek oluyo cidden bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

ßen zaten gigabyte'de karar kılmıştım fakat arkadaşlar tümleşik ekran kartına gerek yok msi ucuz onu al demesi üzerine bu topici açtm.
    Crossfire dşünmüyorm ama oc ilerde yapmayı planlıyorum.ßide bu çekirdek açma olayları fln var oralara hiç girmeden geçiyim ama o açıdanda gigabyte gibi gözüküyor.

eğer msi düşünüyorsan msi nin bi üst chipsetten 785GM-E51 var onda O.c başarımı daha yüksek 2 tane auto oclock mandallarıyla %30 kadar fsb kasabiliyo elle ayarlamdan kullandım çok güsel bi anakart bunu alabilirsin. grafik olarak Ati hd4200 var gayet yeterli bi o/b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 12 Haziran 2010; 4:17:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coverdale

msi da active phase switching diye bir ibare var ???

Active Phase Switching

APS is an MSI exclusive power saving technology developed to control power demand with a dynamical switching saves power under variable loading

bu teklonoji Msinin 785GM-E51 modelinde mevcut
  • highen galiba şuanda hala o kartı kullanıyorsun . Alalı ne kadar oldu memnunmusun yani işlemci,ekran kartı bi sorun varmı ?
  • Arkadaşlar birde bu anakartı buldumhttp://www.exa.com.tr/asus/anakartlar/asus_m4a785tdv-328-10639.html
    Asus M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 Kullananlar bi yorum yazarsa sevinirim.Atx ve Gigabyte ile hemen hemen aynı fiyatta.
  • MSI 785GM-E51'le Asus M4A785TD-V arasında $30 fiyat farkı var. MSI özellikle son 2 senedir ürettiği anakartlarında çok başarılı. 3 yılda garantisi var. Asus 2 yıl.

Anakart üzerindeki switch leri kullanarak kolayca OC yapabilirsin. Matx ve hdmi özellikleri nedeniyle küçük kasa kullanarak bilgisayarı HDMI destekli televizyonun varsa onada bağlayıp kullanabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/msi-785gm-e51-amd-785g-ddr3-1333mhz-soket-am3-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd53584&categoryId=152#tablnk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.