Şimdi Ara

Msi 870a-g54 ramleri 1600e çıkarma sorunu yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bios versiyonu 1.80 update atmadan önce ramleri çıkarmayı denememiştim ama kısaca sorun şu biostan ramleri 1600mhz yapıp res attıktan sonra windows 7 girişinde takılıyor(user seçmeden önceki)
    bu anakart konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi bunu nasıl düzeltebilirim Biostan rami 1600 yapmayı ayrıntılı veya nasıl yaptığınızı paylaşırsanız belki sorun bendedir .

İşlemci:Amd Phenom x4 965
    İşletim sis:Win. 7 64bit
    Ram:GSKILL 4x2 GB RIPJAWS 1600MHZ DDR3 CL9 1.5V

• Bios'ta RAM frequency seçeneği var orada 1:2, 1:4 v.s. seçenekleri var, 1:4 seçeneğini seçtiğinde ramin frekansı 1600 mhz olmaktadır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Falcon

Bios'ta RAM frequency seçeneği var orada 1:2, 1:4 v.s. seçenekleri var, 1:4 seçeneğini seçtiğinde ramin frekansı 1600 mhz olmaktadır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum...

kardeş teşekkürler ama bende öyle yapıyorum zaten ama windows home pre7 64bit girişinde pc kitleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MomentuS_

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Falcon

Bios'ta RAM frequency seçeneği var orada 1:2, 1:4 v.s. seçenekleri var, 1:4 seçeneğini seçtiğinde ramin frekansı 1600 mhz olmaktadır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum...

kardeş teşekkürler ama bende öyle yapıyorum zaten ama windows home pre7 64bit girişinde pc kitleniyor

ramlerinin çalişmasi gereken üzerindeki yazan, gerilim voltajini ramlerinede vermen gerek ...

ramlerin farkli farkli ramler ise ganged enabled yap..

biosunuda son biosa guncelle yabanci sitesinden ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 5 Eylül 2011; 21:25:08 >

• sorunu çözdün mü bilmiyorum ama eğer ramlerin F3-12800 serisindense (ki öyle tahmin ediyorum) voltajının 1.5 verildiğine emin ol. eminsen; arkadaşın dediği gibi gaged - ungaged seçeneklerini dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.