bu iki kart arasinda kaldim islemcim cekirdek acma ile stabil phenom x4 b55 oluyor o yuzden ilk sorum gigabyte cekirdek aciyor mu ve ram olarak bunlari dusundum hangisi mantikli ? ? netsiparis.com/detay/12283364058/GSKILL-F3-10666CL9S-4GBRL-RIPJAWS-DDR3-1333MHZ-CL9-4GB dual channel olarak 2x2 gb amd uyumlu yok hicbiryerde bu uyumlu degilse sunu dusundum netsiparis.com/detay/12283364057/GSKILL-F3-10666CL9S-2GBRL-RIPJAWS-DDR3-1333MHZ-CL9-2GB bundan dual alsam sorun olur mu calisir mi bugun siparis verecegim acil yardimci olursaniz tesekkurler simdiden
bu gece siparisimi vercegim tek sorun su gigabyte cekirdek acar mi acmasada msi 4 cekirdek ile daha fazla performans alir miyim ?
990xa ud3 her türlü daha iyidir.. paranız yetiyorsa alın 'ki 50lirada fazla verebilirsiniz ve verdiğiniz paraya değer.
amd am3 anakartlarda bulldozer calismayacak pin sayisi farkli am3b diye bir soket icat ettik diyor ama anakart ureticileri yok biz bios cikardik calisir calisir diyorlar yani komple mantiginiza birakiyorum.
bulldozer alma niyetin yoksa 870-g54 guzel anakarttir elimden gecti.giga 990x cekirdek acmiyor sanirim actim diyen bulamadim.butun ddr3 ramler amd uyumludur amd'nin voltaj sorunu yok oyle 1.65v uzeri olmayacak gibi.fiyat yuzunden diyorsan bilmem ama 1333 almak zorunda degilsin.islemci 1333 destekli ama anakart biostan 1600 destekli ise 1600 olarak da kullanabilirsin ya da 1600 rami 1333 olarak da kullanabilirsin 1333 artik pek satilmadigi icin cesit kalmamis value filan ramler var.su gayet guzel olur.
her işlemcinin çekirdeğini açamazsın açsanda stabil çalışacağını garanti edemezsin..
phenom x2 işlemcin varsa 990xa ud3 al buldozerle birlikte işlemcini satıp yenisini alırsın..
seçtiğin ram güzel 65lira tek modul ilerde 1 tane daha alabilirsin.
yorumlariniz icin tesekkurler ram frekanslari cok muhim degil ancak tek kit 4 alacagim sanirim cekirdek acma isleminde eski anakartimda bulundum 2 saat prime test te hicbir sorun yasamadim yasasydim gigabyte alacaktim :) yardimlariniz icin cok tesekkur ederim bence phenom 2 955 gibi bir islemci alacak arkadaslar yani cekirdek acma gibi derdi olmayan :) gigabyte i cekirdek acicaklar msi i dusunebilir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme