Şimdi Ara

MSI 870S-C45 (FX) alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 tlye kadar sıfır ya da 2. el oc potansiyeli iyi olan anakart arıyorum. Fiyatta daha fazla çıkamıyorum ve MSI-870S-C45 (FX) modelini buldum fiyatı uygun gibi. Sormak istediklerim MSI 890FXA-GD65 ile arasında oc açısından fark var mı? MSI 890FXA-GD65'in biraz daha pahalı olmasının sebebi çift pcı ex slotu ve 4 ram slotu olması mı yoksa chipset olarak ve oc olarak da fark var mı? Bunlar dışında 150yi geçmeyecek şekilde (daha az olsa daha iyi olur) anakart önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nOnAME* -- 21 Haziran 2012; 23:57:58 >

• Güncel..
  • Overclock konusunda elbette 890-970/990 çipsetler daha başarılıdır, ancak bura da işlemcinin de o.c olma kapasitesi de var, atıyorum X4 965 kullanırsın 400-500mhz zor o.c olur...

Şu ara kampanya da olan MSI'ı kaçırma derim; 170 TL'ye çok iyi ürün, FX yongası olduğu için aldığına değer bir karttır.

MSI 890FXA-GD65'in 870S'e göre en bariz farkları ise;

- 16x/16x hızında çift ekran kartı kullanımı sunması,
    - Sata 3 ile beraber USB 3.0 desteği vermesi,
    - Daha iyi o.c kapasitesi ve gelişmiş faz yapısı,

Özetle ikisi asla karşılaştırılamaz FX yongası çok daha üstündür ve +20 TL fark ile bu kartı al
  • Teşekkür ederim hocam cevap için. Islemci olarak athlon x4 640 aldim fiyat olarak uyguna geldi oc kapasitesi konusunda 4ghz civarina çıkabilsem yeter. Neyse konuya döneyim bu dediginiz karta muadil olablecek 2.el olarak bulabilecegim (forumda) kartlar var midir ya da 160-170 civarina bu karti sifir almami mi tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fx 2.rev cpulari sb900 ve sb1000 cipsetler destekleyecek

890 fx bugun iyi olsada ileride destek vermeyebilir su an icin vermeyecek gibi duruyor ama biosla verebilir de sb900 de boyle ikilem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.