Şimdi Ara

MSI 880GMA-E45 vsMSI 870A-G54

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd x4 955 sistem için hangini önerirsiniz

Bu iki kartın fiyatı aynı
    Farklarını pek göremedim onboard ekran kartı dışında

Tomshardwarede 880gmd önerilmiş burda da diğer kart

Sizce hangisi

• aman hocam msı dan uzak durun.sansınıza guvenıyorsanız alın derım.msı anakart almak kazı kazan oynamak gıbıdır.
  • İkiside Olmamış.Gelceğe Yatırım istiyorsan ASUS M5A78L LE almalısın.bu anakart bulldozer işlemcilerede destek veriyor.bu ürünü vatan bilgisayardan bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

aman hocam msı dan uzak durun.sansınıza guvenıyorsanız alın derım.msı anakart almak kazı kazan oynamak gıbıdır.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganser

İkiside Olmamış.Gelceğe Yatırım istiyorsan ASUS M5A78L LE almalısın.bu anakart bulldozer işlemcilerede destek veriyor.bu ürünü vatan bilgisayardan bulabilirsin

gayet güzel anakart.f+p olarak ustun.asus veya gıgabyte dan sasmayın derım.zamanında yaptık bır hata aldık msı.
  • cikmamis bir islemci icin onun daha tam olarak denenmemis bir anakartini almak su anda pek mantikli gelmiyor.siz zaten islemcinizi bulldozere cevirirseniz ozaman 9 serisi bir anakart alinabilir.

870a g54 bence hala alinasi bir kart.herkesi memnun etmek zor.yukarda hocam problem yasamis ben de son bios haricinde sorunsuz kullaniyorum.
    bu anakart cf icin iyu degil ama eger dusunecekseniz hocam.en guzeli anakart bolumunde bu anakarta ait topigi biraz kurcalayin fikir almak acisindan yararli olabilir
  • Buldozer'e geçerim derseniz (2.nesil buldozerleri öneririm), ucuz bir anakart alıp kullanın 1 sene kadar, 125w tdp'li AM3 anakart yeterli olur (Foxconn a7da-s gibi) aksi halde 870a daha iyi seçim olur Atx yapıdadır, 880g çipsetler mAtx olduğundan dolayı ısınma, montaj, pci slotları kullanamama gibi dezavantajları oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 13 Temmuz 2011; 15:30:54 >
  • bulldozer e geçeceğimi sanmıyorum
    alacağım x4 955 beni en az 2.5 sene götürür
    o yüzden bu 2 kart arasında kaldım
    hala da farklarını anlayamadım

edit.yukarda yazılmış farkı
    teşekkür ediyorum ince detayı belirten bu bilgi için sağolun

100-120 dolar arası daha iyi bir alternatif var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs -- 13 Temmuz 2011; 15:58:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganser

İkiside Olmamış.Gelceğe Yatırım istiyorsan ASUS M5A78L LE almalısın.bu anakart bulldozer işlemcilerede destek veriyor.bu ürünü vatan bilgisayardan bulabilirsin

gayet güzel anakart.f+p olarak ustun.asus veya gıgabyte dan sasmayın derım.zamanında yaptık bır hata aldık msı.

ne gibi hata yaptınız,sorun neydi

facebook'dan msi yetkililerine ulastınız mı

http://www.facebook.com/#!/MSITurkiye

• quote:

aman hocam msı dan uzak durun.sansınıza guvenıyorsanız alın derım.msı anakart almak kazı kazan oynamak gıbıdır.

facebook'dan msi yetkililerine ulastınız mı

http://www.facebook.com/#!/MSITurkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryangiggs

bulldozer e geçeceğimi sanmıyorum
    alacağım x4 955 beni en az 2.5 sene götürür
    o yüzden bu 2 kart arasında kaldım
    hala da farklarını anlayamadım

edit.yukarda yazılmış farkı
    teşekkür ediyorum ince detayı belirten bu bilgi için sağolun

100-120 dolar arası daha iyi bir alternatif var mı acaba

asus m87 var karsisinda ama msi bence daha iyi..hala fiyat oerfirmans krali mi.bilmiyirum da kararsiz kaldiginiz kartlar arasinda msi iyi bir secim.
  • msi870a g54 almaya karar verdim ve aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.