Şimdi Ara

MSI 9550 ve 9600xt??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9600 lerin 90 dolar civarı olması lazım.

Bu arada bu miktardaki parayı biraz daha ekleyerek AGP 6200 alabilirsin.

Bütçen bu civarda ise MSI veya Asus un 4ns ramli 9550 lerini öneririm. Fazla zorlamadan 700 ü dahi gösterebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

9550 ile 9600xt arasında çook fark var 9600xt marka dersen hıs öneririm arştıırsan sende çoğu sitelerde hıs önerildiğini görürsün

ikinci olarak bu iki kartta sendeki fx 5200 den çok çok hızlı kartlar fakat bu saatten sonra 9600xt alınmaz 9550 hiç alınmaz bence 6600gt düşünmelisin tabi para durumunu bilmeden söylüyorum..

ama 9600 xt idare edermi dersen bende hıs 9600xt var sistem imza da call of duty 2 de herşey açık aa4x anisotopic filtre açık yani herşey açık ama 800*600 de takılmadan oynatıyor 1025*768 de herşey full yaparsam oyunda yavaşlama başlıyor eğer oyunları full detay oynak isteğin yoksa 9600 xt yeter ama bence enaz 6600gt düşün ha bide piyasada f.e.a.r gibi 6800 ultra nın full detayda kastığı oyunlarda yok deği...l

550/650 hızında çalışabilen (bilemedin 500/600) msı 9550 ile 9600xt arasında çok mu fark var?

Bu saatten sonra ya ucuz olduğu için 9550 alınır ya da 6600(veya 6200@6600) gibi kartlara yönelinir bana göre.

Her 9550 düzgün çıkmayabilir tabii.Bellek gecikmelerine falan dikkat etmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Kasım 2005, 20:24:56 >

• quote:

Her 9550 düzgün çıkmayabilir tabii.

bende o yüzden söyledim

ve ben şimdi ekran kartı alsam 6600gt düşünürüm hatta düz 6800
  • nası duzgun cıkmayabılır bu nası ıs yaw ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

nası duzgun cıkmayabılır bu nası ıs yaw ?

Çok hız aşırtma(o/c) olamayabilir.
    Yine de Msı'lar genelde 500/600 değerini görüyorlar.
  • ASUS üzerinde 256MB lık modelde dahi 4ns lik modüller kullanılmış ..

Buna göre ki 5ns modül kalmadığına göre şimdi alacak arkadaşlar daha şanslı. 700 ü dahi sorunsuz görme şansları var.
  • hah ıyı o zman msı herzaman en ıyısı dıyosunuz yanı
  • Eline 2.8 lik modülleri olan modeller gelirse MSI daha iyi .

Ama asus un tüm modelleri 4ns iken 6ns li bir msi a da rastlama şansın hala var
  • nası yanı 2.8 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertbayramusta

Arkadaşlar elimdeki fx5200 ü satmak üzereyim ve acil bi ekran kartı arıyorum..
    MSI 9550 overclock değerlerini gördüm çok şaşırtıcı gerçekten..Fakat bi yandan da 9600xt düşünüyorum uygun fiyatta..
    9600xt lerin en iyisi hangi markadır bilen varmı?9600xt yle 9550 arasında gözle görülür ciddi bi fark varmıdır??

ARKADAŞLAR KONUYU SAPTIRMAYALIM DERDİME DEVA NERDE??
  • quote:

quote:

Arkadaşlar elimdeki fx5200 ü satmak üzereyim ve acil bi ekran kartı arıyorum..
    MSI 9550 overclock değerlerini gördüm çok şaşırtıcı gerçekten..Fakat bi yandan da 9600xt düşünüyorum uygun fiyatta..
    9600xt lerin en iyisi hangi markadır bilen varmı?9600xt yle 9550 arasında gözle görülür ciddi bi fark varmıdır??

ARKADAŞLAR KONUYU SAPTIRMAYALIM DERDİME DEVA NERDE??

ok
    hocam sunun cevabını bı alım
    sız konunuza devam edın sende haklısın
    anlıorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Eline 2.8 lik modülleri olan modeller gelirse MSI daha iyi .

msi ların 6ns çıkma ihtimali yok çünkü hepsi 5ns samsung ramlerle geliyorlar.ama zaten msi ların en büyük o\c özelliği çekirdeğidir rv350 yani 9600pro çekirdeği var üzerinde.o nedenle çok rahat 9600pro seviyesine çıkabiliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

dikkat et elinde patlamasın.500/600 ü geçme bence

3 aydır böyle kullanıyorum...doom3 te ultra detail 8-9 saat kastırdığımı bilirim....daha birşey olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

3 aydır böyle kullanıyorum...doom3 te ultra detail 8-9 saat kastırdığımı bilirim....daha birşey olmadı

senınkı 9600 mü ?
    9550 mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

senınkı 9600 mü ?
    9550 mi ?

9600pro imiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Eline 2.8 lik modülleri olan modeller gelirse MSI daha iyi .

msi ların 6ns çıkma ihtimali yok çünkü hepsi 5ns samsung ramlerle geliyorlar.ama zaten msi ların en büyük o\c özelliği çekirdeğidir rv350 yani 9600pro çekirdeği var üzerinde.o nedenle çok rahat 9600pro seviyesine çıkabiliyorlar.

Asus ta da yoktu aynısı ona bakılırsa. Hatta tamamen 4ns ye geçeli 6 ay oluyor. Ama hala 6ns ye bile rastlanıyor. Ondan dedim.

Ve Tüm 9550 lerde aynı çip var zaten. Fail No: CD alanlar zaten büyük firmalara satılırken Fail No: DE EE ve FF modelleri de daha çok oem markalardaki 9550 lerde kullanılan v350 ler zaten.

Yani diğer markalardaki çipler de aynı

• bu saatten sonra bence ikisini de almak pek mantıklı olmaz en az 9800pro olabilir hatta ikinic el xt ye modlu olanını 9600xt den daha ucuza bulabilirsin
  • Birazcık daha kassan 6600 serisi bir şey alsan
  • kasıyım da kanka benim money kısıtlı kasamıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.