Şimdi Ara

MSI 970 Gaming '' Slow Mode ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Anakartta yabancı forumlara da baktım tr.de açılan forumlara da. Hepsinde standart konumu aşağıya bakarken benimkinde ( 2. el aldım ) da üstte ram slotuna doğru bakıyordu ve sanırım slow mode bu konumda iken açık alırkende ona dokunma vb. uyarıda bulunuldu ..
    -Pc ölü gibi sanki biri tutuyormuş gibi normal chrome açılışı bile düşünerek bekleyerek oluyor... r9 380x ile lol da en düşük ayarlarda 85 ile 105 fps arası alıyorum ve fps ani düşüşü mevcut.
    -w7 w8.1 ve w10 da denememe ve yeni ram almama rağmen hala mavi ekran hataları oluyor.
    -Slow modeyi olması gereken konuma çektiğimde ise pc açılmıyor biosu geçip windows yüklenirken sürekli başa reset atıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar...

• LeMaieju kullanıcısına yanıt
    Çok benzer bir sorun yaşadım. Ani fps düşmeleri vardı Gaming 7 ile. Sanki slow mode açıkmış gibi cpu-z den baktıgımda hep 800mhz de çalışıyordu işlemci. Sorunu yaşadığınızda CPU-Z ile işlemci hızına bakmanızı öneririm. Bu sorunu yaşadığımda servise gönderdim para iadesi yaptılar. Umarım garantisi faturası vardır.
  • Aldigin anakartta bir sorun mevcut saticida slow mod a dokunma derken farkindaymis anlasilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Çok benzer bir sorun yaşadım. Ani fps düşmeleri vardı Gaming 7 ile. Sanki slow mode açıkmış gibi cpu-z den baktıgımda hep 800mhz de çalışıyordu işlemci. Sorunu yaşadığınızda CPU-Z ile işlemci hızına bakmanızı öneririm. Bu sorunu yaşadığımda servise gönderdim para iadesi yaptılar. Umarım garantisi faturası vardır.

İşlemci hızında sıkıntı yok fakat ekrsn kartı daha sıfır ilk taktığımda testi açtım bunların belli sıcaklık altında fanı dönmüyor biliyorum fakat 80+ olunca dahi dönmüyordu.
    Anakartta problem olduğuna hemfikiriz fakat acaba bios ile akalalı bir düzeltme mi lazım olması gereken konumda çalıştırmak içim yoksa bozuk sa bozuk mu. Amacım bunu netleştirmek.
    Garanti var dendi, fakat fatura felan elimde yok maalesef.

Anakart BIOS ayarları fabrika ayarlarında iken kusursuz çalışır CMOS_CLR yapın bir de öyle bakın. Herhangi bir ayarda değişiklik yapıldıysa CMOS_CLR fabrika ayarına döndürür.
  • Queloon kullanıcısına yanıt
    İlginiz içim teşekkürler fakat o dediğiniz komut olarak w. Ekranından mı oluyor tam kestiremedim.

Anakartın arkasında küçük bir tuş vardır sistem kapalı iken ona basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Anakartın arkasında küçük bir tuş vardır sistem kapalı iken ona basın.

Biosu sıfırlama tuşu sanırım dediğiniz. Bu anakartta mevcut değil o ve pili çıkararak o işle denedim sıfırlanıyor diye biliyorum

Evet bios pili de aynı işlevi görür.
  • Ozaman alt taraf kesin, bozuk işlemi yaptım çünkü pc o modda açılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.