Şimdi Ara

MSI 970 GAMING veya GA-970A-UD3P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki iki üründen birini birazdan sipariş geçeceğim işlemciyi daha sonra alacağım bir müddet Phenom 2 X2 550 BE ile kullanacağım fakat hangi anakartı almalıyım müthiş derecede kararsızım.

MSI 970 GAMING Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart 298 TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/msi-970-gaming-amd-970-2133mhzoc-ddr3-soket-am3-atx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd305102&categoryId=152

Gigabyte GA-970A-UD3P Amd 970 2000MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart 270 TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-ga-970a-ud3p-amd-970-2000mhzoc-ddr3-soket-am3-atx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd304413&categoryId=152

• Profesyonel bir OC yapılmayacağına göre 10 fazmış 8 fazmış çok da önemli değil ikisi de üzmez hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. MSI yeni çıktı sayılır güzel içerikleri de var dediğim gibi bütçe sıkışıksa ucuz olan , değilse hoşunuza giden...
  • gigabyte 970-ud3p den yana kullanıyorum oyumu. ama msi gaming 970de çok güzel bir anakart.
  • Aralarında 30 TL var bu kadar meblağ önemli değil, overclock günlük kullanım için yapılacak abartılmayacak msi hakkında doğru dürüst test kullanıcı görüşü bulmak neredeyse imkansız Audio desteğinden bahsedilmiş Msi da Z-5500 de fark ettirir mi diye düşünmüyor değilim. Mevcut sistemim aşağıda önce anakartı alırsam diğer parçaları da değiştiririm genelde öyle yapıyorum mevcut kullandığım emektar desktop ana bileşeni aşağıdakiler...

Mevcut sistem
    Gigabyte GA-MA770T-UD3P
    Phenom 2 X2 550 Black edition
    4 GB DDR3
    Sapphire Ati 4850
  • Şuanda ga 970a ud3p te sahibim ve sorun çıkardı serviste yapmayı beceremedi. Bende yeni anakart arıyorum MSI 970 GAMING gördüm araştırdım genel olarak yorumlar iyi güzel bios yapmışlar oc yapmak kolaymis biosta mause kullanmak falan arkadaşımın söylediğine gore MSI in müşteri hizmetide iyiymiş ilgileniyorlarmis

Oyum MSI icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ud3p

arkadasta sorun cikarmis ama suan satis adedine oranla icerisinde ariza yuzdesi en az olan marka. msi'da cok yuksek bu oran. yurtdisi forumlarda daha detayli bilgi alabilirsiniz.
  • Msi tercihinde bulun...
  • Msi 970 Gaming satın aldım arkadaşlar.
  • Turgut kullanıcısına yanıt
    hayırlı ugurlu olsun guzel secim
  • Turgut kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam msi 970 Gaming kullanıyorum.isteklerini yeterince karşılar zaten sık sık güncelliyor

diğeri çöp.
    edit : hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarqe -- 16 Ocak 2015; 16:09:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.