Şimdi Ara

MSI 970A-G43 CLEAR CMOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bilgisayarımın power tuşuna bastığımda monitörümde "No Signal" yazısını gördüm ve arkadaki monitör kablosuyla oynadım fakat hiçbir sonuç elde edemedim. Daha sonraki gün tekrar power tuşuna bastığımda hatasız bir şekilde açıldı. Şu son 3 gündür ise tekrar aynı hatayı veriyor ne yapsam ne etsem çözemiyorum. Bios pilini çıkarttım ve 30dk bekleyerek tekrar taktım ama o da işe yaramadı. Clear Cmos yap falan dediler, araştırdım benim anakartımda iyice bir göz gezdirdim göremedim öyle bir şey. Eğer bu konuda bilgi sahibiyseniz lütfen yardım edin.

Anakart: MSI 970A-G43
    İşlemci: FX6300
    Ekran Kartı: MSI GTX960 2GB
    Ram: Corsair 8gb 1600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkainstain -- 23 Kasım 2015; 20:49:13 >

• Bu arada ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum çünkü öncedende verdi böyle bir hata ve ertesi gün açıldı yukarıda bahsettiğim gibi
  • BIOS güncellemesi yaptın mı?

tr.msi.com
    Destek: 970A-G43 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye
    http://tr.msi.com/product/motherboard/support/970A-G43.html#down-bios

• Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    Ekrana görüntü gelmiyor gelse onuda yaparım. Ekrana görüntü gelebilmesi için anakartı sıfırla yani Clear CMOS yap gibi birşey dediler.
    Bu arada sahip olduğum anakarttan onboard olarak görüntü alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkainstain -- 24 Kasım 2015; 16:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkainstain

Ekrana görüntü gelmiyor gelse onuda yaparım. Ekrana görüntü gelebilmesi için anakartı sıfırla yani Clear CMOS yap gibi birşey dediler.
    Bu arada sahip olduğum anakarttan onboard olarak görüntü alabilirmiyim?

BIOS'u resetlemek için ekrana görüntü gelmesine gerek yok. Anakartın kulanım kitabına baktığında, BIOS resetleme için gerekli jumper ayarlarını görürsün. Clear CMOS dedikleri olay bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.